Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaktı bizi kaptan.
Muslera normal bi kaleci gibi oynaysaydi ilk mac en kotu 1-1 bitebilirdi adamlarin tek temiz golu Gotzenin karsi karsiya kose biraktigi gol diğerleri hep hatali.2-1 yeniklero mactada gitti adamin onune tokatladi maci.Dedigin gibi o kadar net hatalar yapmasaydi uzatmalara bile gidebilirdi mac

Muslera normal bi kaleci gibi oynaysaydi ilk mac en kotu 1-1 bitebilirdi adamlarin tek temiz golu Gotzenin karsi karsiya kose biraktigi gol diğerleri hep hatali.2-1 yeniklero mactada gitti adamin onune tokatladi maci.Dedigin gibi o kadar net hatalar yapmasaydi uzatmalara bile gidebilirdi mac
yok la ne 1-1 i. Takım baya baya eksikti ve formda, askerden yeni gelmiş PSV'ye karşıydık.

Bazı yerlerde Gedson lüks neden alınıyor Taylan-Berkan var yorumları görüyorum ama kesinlikle Gedson şart. İşin teknik taktik kısmını geçelim kadro yapısı olarak ihtiyacımız var. Bir kere bu sezon kesinlikle Avrupa gruplarında olacağız yani kafadan 6 maç ekstramız var. Türkiye Liginde 38 maç Avrupa'da minimum 6 maç daha var ve Türkiye Kupası da en az 6 maç desek eder sezonda 50 maç. Avrupa'da birkaç tur ilerlesek maç sayısı dahada artacak. Minimum 50 maçlık bir periyoda Taylan-Berkan-Aytaç merkez orta sahasıyla başlamak kesinlikle çok büyük hata olur bu yüzden Gedson bence mevkisel olarak en önemli hamlemiz olacak. Stoper rotasyonu dolu bek rotasyonu dolu forvet rotasyonu da dolu ama merkez orta saha rotasyonumuz çok dar. Cicaldau ve Emre Akbaba gibi oyuncular 10 numara rotasyonunu oluşturacaktır bu yüzden eklemedim.

Galatasaray'a gelmiş en karaktersiz yabancı oyuncuyu Hagi ile aynı cümlede kullanmak hakarettir hagiyi kaç kişi canlı izledi bilmiyorum Lincoln gibi halı sahi topculariyla kıyaslanmayacak yetenek ve oyun aklı olan bir adamdı
Lincolnu biraz ergenler bilir Lincoln denen herif Harlem basketbol takımı show oyuncusufur başkada bir numarası olmadi
Karetktersiz cart curt yetenekten bahsediyoruz super topcu harika topcu demiyoruz ama Bana en cok zevk veren Adamdi Lincoln .Yetenekleri tartisilmaz.

Tamam sen biliyon bu isi.

8071.webp

Renktas beni geçtim Lincolnun kendisi bile bir gidin işinize derdi lütfen abartmayın..
Lincoln'ün kendisi şöyle böyle derdi vb şeyler yerine izlediklerim üzerinden yorum yapıyorum ben , tercih meselesi. Yılllarca bilfiil izlediğim topçuyla ilgili yorum yaparken de icazet almayayım bir zahmet kimseden. Sana veyahut bir başkasına göre abartı gelebilir bu da gayet doğaldır öznel bir yorum yapıyorum sonuçta , bir gidin işinize vs. tepkiler vermek ise hoş değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt