Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ogulcan yerli öyle bi avantaji varUlan bedava aldığımız adamdan bile kazık yiyoruz ya sekidika daha iyi topçu
Fake attı bence duyulmamış bir adam gelecek benceMorutanin adini yazmazsaniz,ihtimali artar gibi bisey demiş dun gala sevgisi.morutandir o bitmeye yakin sag kanat kesin
Cicaldu noldu renktas sattık miTabi amine adli listemizde değil toulouse 10 falan istiyormuş galiba ama bu kadroyu bir arada görmek isterdim. Yerli 3 kriterini de karşılıyor. Kerem ile Adli 3lünün önünde gezgin serbest oynayacak.
Muslera
Boey-Nelsson-Markao-Pva
Gedson-Berkan-Taylan
Kerem-Amine Adli
Mohammed
Mis gibi kadro bok atmaya gerek yok batsuayi palacta is yapmaz kac tane top geliyor adama burda her mac 7 8 top gelicek iceri atmasi zor olmaz bence favoriler maas sorunu para sorunu baskan sergen kavgasi CL maclari yuzunden cokus sakatlik filan olmazsa rahat gotururler bizim takimin hucum hatti tofas gibiErsinDaha Larin var yabancı olarak.
Rosier Wellington Vida Nsakala
Atiba Josef
Ghezzal Alex N'kodou
Batshuai
Sol beke Rıdvan'i koysalar, vasat oyuncu. Orta sahada Salih/Topal var ikisi de vasat oyuncu. İleride N'kodou yerine Töre'yi koyabilirler bir tek, bir de Kenan Karaman'ı.
Bu sene feci patlayacak bunlar ya, puro yakıp izleyecem patlarken.
Haha öyleymis. Benim gözler yaniltmis beniBende aynısını yazmışım. Alacak bırakmış.![]()
Gedson, Muriç veya o tarz bir sağ açık gelirse ibre tamamen değişir.Su anki Galatasaray kadrosunun hucum hatti 2011dekinden bile kotu.o zaman bile culio ve kazim taşıdı son haftalar.neyin hayalini kuruyosunuz bu kadroyla,uyanin
10 olmasında varsın 33 olsun.Yine boktan numaralar alınmış. 33 nedir Cicaldau?
Farazi yaptım renkdaş o kadroyu. Amine adli daha pırpır bir adam çok seri hucümun her yerinde oynuyor ayrıca inceci. Bizim listemizde değil sanırım zaten ismi çıkmadı. Normal kadromuzda çikildao tabi ki ama ben o da olsa amine adli gibi bir oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.Cicaldu noldu renktas sattık mi
Abi ben transfer istemiyor gibi mi duruyorumElde 14 yabancı var hadi Ozorn ve Seikidika'dan çıktın Gedson'u aldın 1 atımlık mermin kalıyo. Ben mahşerin 4 atlısının gideceğini düşünmüyorum. Sağ kanat da hoca belli ki fegi zorlayacak yine. Son konuşması o yöndeydi bence.

O pir piri kanata alalım renktas inşallah alırız Feghouliyle mahkum birakmazlarFarazi yaptım renkdaş o kadroyu. Amine adli daha pırpır bir adam çok seri hucümun her yerinde oynuyor ayrıca inceci. Bizim listemizde değil sanırım zaten ismi çıkmadı. Normal kadromuzda çikildao tabi ki ama ben o da olsa amine adli gibi bir oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
Gedson 83 giyer yine özel anlamı var onun içinGedson gelirse 10 numarayı gedson alsın bari