Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.909
- 8.587
- 2.068
Olaya bakın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine Terime laf atmak icin bilip bilmeden yorum yapilmis. Ilgilendigimiz sene Samattanin performansini bi incele oyle konus.O degil de bu Samatta agir cöpmüs, Terim bunun nesini begenmis acaba?
As santraforun Mustafa Muhammed olduğundan Terimin haberi varmı ?MM ve Halil takımda olsun kafi, hangisi iyise o oynar.
İkisinin de birbirinden farklı hatta birbirini tamamlayan özellikleri var sadece Halil çevresini çok iyi oynatıyor.
An itibarıyle MM takımın as santraforudur, tatavaya gerek yok.
Tettehye begendigi gibi
terim transferden anlamiyor
Sevecem simdi kongoyu. Yuzsuz herifler
Halil transferi hakkaten çok kritik, Gedson - Halilbu sene afrika kupası da war..............
mostafa flnda gider heralda
akşam olsa da izlesek...
Luyindama, mohamed. Baska kim var afrikali? Yok herhalde. Fegi saymiyorum. Kalsa bile pek sans bulacagini sanmiyorum. Tabi dunya kupasi var diye asilirsa bilemembu sene afrika kupası da war..............
mostafa flnda gider heralda
Bide şöyle birşey var, bağımsız değiller, atama ile geldilerBizdeki federasyon ne sacma birsey, federasyonlar kulüpler icin varolan kurumlar, tersi degil. Kulüplerin haklarini savunmasi gereken, cogunlugun isteklerini yerine getirmesi icin. Sonucta kulüplerin sayesinde oralarda olabiliyorlar. Bizde sanki zorluk cikarmak icin kurulmus gibi, sirf muhalefet yapmak icin.
Ahbert enselemişsin.ula hakan
ftnin ağzından samatta lafı çıkmamasına rağmen bunu dion
peki bunlara ne diyecen
Ekli dosyayı görüntüle 134797
Ekli dosyayı görüntüle 134798
Ekli dosyayı görüntüle 134799
Ekli dosyayı görüntüle 134800
Ekli dosyayı görüntüle 134803
Ekli dosyayı görüntüle 134805
?????????????
ha
Febemin mali deniz yemeyen keriz
Fenerbahçe Caulker’ı Anadolu kulüplerine önermeye başladı. Fesih de alternatiflerden biri ama son seçenek olarak düşünülüyor. Anadolu takımları maaşı sebebiyle olumlu dönüş şu ana dek yapmadı.
• Caulker, yıllık 1.2 milyon Euro kazanıyor. Gelirken İmza parası da aldı.
Luyindama, mohamed. Baska kim var afrikali? Yok herhalde. Fegi saymiyorum. Kalsa bile pek sans bulacagini sanmiyorum. Tabi dunya kupasi var diye asilirsa bilemem
B
Bugün frikik olsa ömer vermez topu cicaldauya
ula hakan
ftnin ağzından samatta lafı çıkmamasına rağmen bunu dion
peki bunlara ne diyecen
Ekli dosyayı görüntüle 134797
Ekli dosyayı görüntüle 134798
Ekli dosyayı görüntüle 134799
Ekli dosyayı görüntüle 134800
Ekli dosyayı görüntüle 134803
Ekli dosyayı görüntüle 134805
?????????????