Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F5C0BC45-75E5-450B-A0B1-BC170AEBC37F.jpeg

Olaya bakın 😅 bizde olsa nolurdu acaba 😂

O degil de bu Samatta agir cöpmüs, Terim bunun nesini begenmis acaba?
Yine Terime laf atmak icin bilip bilmeden yorum yapilmis. Ilgilendigimiz sene Samattanin performansini bi incele oyle konus.

18/19 uefada 9 gol 1 asist
19/20 sampiyonlar liginde 3 gol 1 asistle oynadi.

3cu ligden keremi getiren, Portekiz lig sonuncusundan marcaoyu getiren, Galatasarayin scout ekibini kuran Terim transferden anlamiyor.

Yeni bir transfer şikesi haberine hazırmısınız ;
Ozan Tufan Watford la görüşüyormuş

MM ve Halil takımda olsun kafi, hangisi iyise o oynar.

İkisinin de birbirinden farklı hatta birbirini tamamlayan özellikleri var sadece Halil çevresini çok iyi oynatıyor.

An itibarıyle MM takımın as santraforudur, tatavaya gerek yok.
As santraforun Mustafa Muhammed olduğundan Terimin haberi varmı ?

Bizdeki federasyon ne sacma birsey, federasyonlar kulüpler icin varolan kurumlar, tersi degil. Kulüplerin haklarini savunmasi gereken, cogunlugun isteklerini yerine getirmesi icin. Sonucta kulüplerin sayesinde orada olabiliyorlar. Bizde sanki zorluk cikarmak icin gibi, sirf muhalefet yapmak icin varlar.

Febemin mali deniz yemeyen keriz

Fenerbahçe Caulker’ı Anadolu kulüplerine önermeye başladı. Fesih de alternatiflerden biri ama son seçenek olarak düşünülüyor. Anadolu takımları maaşı sebebiyle olumlu dönüş şu ana dek yapmadı.

• Caulker, yıllık 1.2 milyon Euro kazanıyor. Gelirken İmza parası da aldı.

Fenerbahçe Caulker’ı Anadolu kulüplerine önermeye başladı. Fesih de alternatiflerden biri ama son seçenek olarak düşünülüyor. Anadolu takımları maaşı sebebiyle olumlu dönüş şu ana dek yapmadı.

bu sene afrika kupası da war..............

mostafa flnda gider heralda
Luyindama, mohamed. Baska kim var afrikali? Yok herhalde. Fegi saymiyorum. Kalsa bile pek sans bulacagini sanmiyorum. Tabi dunya kupasi var diye asilirsa bilemem

Bizdeki federasyon ne sacma birsey, federasyonlar kulüpler icin varolan kurumlar, tersi degil. Kulüplerin haklarini savunmasi gereken, cogunlugun isteklerini yerine getirmesi icin. Sonucta kulüplerin sayesinde oralarda olabiliyorlar. Bizde sanki zorluk cikarmak icin kurulmus gibi, sirf muhalefet yapmak icin.
Bide şöyle birşey var, bağımsız değiller, atama ile geldiler

Luyindama, mohamed. Baska kim var afrikali? Yok herhalde. Fegi saymiyorum. Kalsa bile pek sans bulacagini sanmiyorum. Tabi dunya kupasi var diye asilirsa bilemem

çatne de var da o oynuo mu bilmiom milli takımda
takımda da kalır mı oda meçh.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt