Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao bu takımın en değerli oyuncusu...Satalım yerine adam alırız deniyor ama bu kadar kısa sürede satıp yerine bu çapta bir adam alamazsın..

Marcao sıradan bir oyuncu değil...Bir devre arası kimse adını bile bilmezken bir scout transferi olarak alındı ve takıma müthiş uyum sağladı..Sol ayaklı,çok teknik,sakatlık sorunu yok ve takım aidiyeti çok yüsek bir oyuncu..Belki de takımın en değerli oyuncusu..

Tamam absürt bir hata yaptı kabul ama böyle durumlarda karar alırken verilecek kararın ne getirip ne götüreceğini de iyi tartmak gerek..Hele ki akbaba gibi etrafımızı saran ve yüzde 90'ı gs düşmanı olan medyanın ve 2-3 tane fazla beğeni almak için yalandan hümanizm kasan,ilgi manyağı sosyal medya tiplerinin gazına hiç gelmemek gerek..

Gökhan Dinç: "Marcao, ailesini de yanına alarak çiçeğiyle ve tatlısıyla birlikte Kerem Aktürkoğlu'nun ailesinin evine gidip özür dilemeyi planlıyor."

bunlar işi iyice t.. a vurdu
eğlence çıktı millete

Bu takim sag kanatsiz sampiyon olamaz. Insallah basladiklari isi yarim birakmazlar.

Bu sezon 4 resmi maçta 3 sarı - 1 kırmızı mı gördü şimdi bu Marcao, ve biz bundan 10 milyon bekliyoz ha ? Gördüğü kırmızı da ülke gündemini değiştirdi he

Evet Marcao asla satılmamalı diyenleri öne alalım. Dünkü olayın öncesi için diyorum.

Noldu değeri 25 m euro oldu mu

Kafa ütülüyordunuz ben satılmalı dediğimde, anlatın şimdi nolacağını.

Ederini bulan oyuncuyu satmamak aptallıktır.
Bu olaydan öncede sonrada Marcao satılmasın diyenlerdenim. Luyindama sakatlanmasaydı onun sarılması daha doğru olurdu. Luyindama gibi oyuncu çok kolay bulunur. Marcao gibi sol ayaklı oyun kıran savaşçı oyuncu nadir bulunan pırlanta gibidir. Marcao ya sadece para cezası verilmeli ve kazanılmalı. Tff 6 7 maç ceza verir. O dönemde zaten yoğun avrupa maçları var oynatıesın formunu korur. Bizim kulüp olarak assetlermizi çöp etme konusunda üstünüze yok. Hayatta effedişebişen tolere edilebilen hata vardır ve edilemeyen de vardır. Bu affedilebilir tolare edilebilir bir olaydır. Ulan bu ülkede başkan traftar döver başkası sahada başkasını kovalar kavganın her türküsü gırla Marcao yrım yamalak bir saldırı yapınca tüm ülke mübarek müşayim aaa ne kadar ayıpçı kesildi. Evindem hazeteci aldıran Volkn ayısı çıkıp Marcao Giresundan direk brezilyaya gönderilmeki diyebiliyor. Bunlar normalde biİm kendi taraftarımızın bu olayı uçleda yaşmasını hiç rasyonel bulmuyorum. Yaptığını tasvip etmiyorum ama Sonuna kadar Marcao yu savunacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt