Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.266
- 4.700
- 1.223
keşke aspordaki melike hanım beşiktaşlı olmasaydı çok hoş bir hanımefendi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarın yarısı yumuşadı bileKimse yollamasa taraftar yollar diyorlar
Tüm trui ilgilendirirmiş, hazmedemiyorlarmışTaraftarın yarısı yumuşadı bile
1 hafta sonra unutulur bu olay
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yoo tüm ülkeyi filan ilgilendirmez, sadece ve sadece Galatasaray'ı ilgilendirirTüm trui ilgilendirirmiş, hazmedemiyorlarmış
8 yabanci

Işgazın mesajlardan sonra konu değiştiYoo tüm ülkeyi filan ilgilendirmez, sadece ve sadece Galatasaray'ı ilgilendirir
Kerem ayağına itlik pesindeler
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
takım bölündü diyebilir miyiz
Yok 170 milyonPandemiden once Marcao’ya Roma 17m euro teklif etmis
Deli para
Tlye çevirince doğru :/Yok 170 milyon
Bu olaydan öncede sonrada Marcao satılmasın diyenlerdenim. Luyindama sakatlanmasaydı onun sarılması daha doğru olurdu. Luyindama gibi oyuncu çok kolay bulunur. Marcao gibi sol ayaklı oyun kıran savaşçı oyuncu nadir bulunan pırlanta gibidir. Marcao ya sadece para cezası verilmeli ve kazanılmalı. Tff 6 7 maç ceza verir. O dönemde zaten yoğun avrupa maçları var oynatıesın formunu korur. Bizim kulüp olarak assetlermizi çöp etme konusunda üstünüze yok. Hayatta effedişebişen tolere edilebilen hata vardır ve edilemeyen de vardır. Bu affedilebilir tolare edilebilir bir olaydır. Ulan bu ülkede başkan traftar döver başkası sahada başkasını kovalar kavganın her türküsü gırla Marcao yrım yamalak bir saldırı yapınca tüm ülke mübarek müşayim aaa ne kadar ayıpçı kesildi. Evindem hazeteci aldıran Volkn ayısı çıkıp Marcao Giresundan direk brezilyaya gönderilmeki diyebiliyor. Bunlar normalde biİm kendi taraftarımızın bu olayı uçleda yaşmasını hiç rasyonel bulmuyorum. Yaptığını tasvip etmiyorum ama Sonuna kadar Marcao yu savunacağım.Evet Marcao asla satılmamalı diyenleri öne alalım. Dünkü olayın öncesi için diyorum.
Noldu değeri 25 m euro oldu mu
Kafa ütülüyordunuz ben satılmalı dediğimde, anlatın şimdi nolacağını.
Ederini bulan oyuncuyu satmamak aptallıktır.
valencia-gedson haberlerini okuyorum