Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunu alalim malmoden

Ekli dosyalar

• 96844F38-BAC0-4BCB-89C1-1A78BEE9E86B.webp
    96844F38-BAC0-4BCB-89C1-1A78BEE9E86B.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 80
Haluk’a göre Falcao gideceğim ama beni biraz oynatın, sakat olmadığımı kanıtlamam gerekiyor demiş, çok mantıklı.

Falcao kesin gider, Babel’e de 2 M veririz yollarız. Halil-Morutan bence kesin gelecek. Gedson ile ilgili bir fikrim yok. Umarım bide 10 numara alırlar scout transferi, tutarsa tutar, bu kadroyla şampiyonluk bence hayal. Kerem Morutan 10 gol 10 asist, Diagne 25 gol fln atarsa ancak olur, ortasahadan skor alamayacağız gibi duruyor çünkü.
Sürekli antrenman görüntüsü paylaşması bu haberi doğruluyor.

medya zaten 8jk kopeklerle doldu kaldi

firat gunayer
sercan dikme
fatih dogan denen orman cocugu, geberse sevincten kuzu keserim
trtnin muduru kendiside 8jkliymis
erdogan arikan
daha da vardir
aman renktaş burda bejeke haķkinda olumsuz konuşma burda bejekeyi yalayıp yutan batşuşayi müthiş 30 gol atar ligi domine eder diyen kesim var.Tepki çekersin

Son düzenleme:
Bence sampiyonluga oynayan bir takima yetersiz, bunlarin iki tanesi (Halil ve Ogulcan) bitirici degil, daha cok yardimci forvet.
Santraforlar tarz üzerinden değil takım yapısı üzerinden değerlendirilmeli.

Liverpool Firmino ile EPL şampiyonu oldu, örnek uç olabilir ama bolca gol kaçıran sahte forvet oldu hep.

O 3lüde atan da var oynatan da, defansif katkı veren de, yerine göre kullanırsın.

Babel, Falcao ve Diagne bu hatta girince şampiyonluğa oynayan takım için yeterli olmuyor ek olarak. Biri ruh hastasının teki diğeri 10 maç oynamıyor bir diğerinin de hobisi futbol oynamak.

Berkan... Gedson
...... Parreira

Manu yolluyormus saf 10 no cocuk premier ligde birsey yapamaz da turk ligini sallar

Santraforlar tarz üzerinden değil takım yapısı üzerinden değerlendirilmeli.

Liverpool Firmino ile EPL şampiyonu oldu, örnek uç olabilir ama bolca gol kaçıran sahte forvet oldu hep.

O 3lüde atan da var oynatan da, defansif katkı veren de, yerine göre kullanırsın.

Babel, Falcao ve Diagne bu hatta girince şampiyonluğa oynayan takım için yeterli olmuyor ek olarak. Biri ruh hastasının teki diğeri 10 maç oynamıyor bir diğerinin de hobisi futbol oynamak.
Anliyorum ama o takimlarin gol yukunu kanat forvetler cekiyor zaten genelde. Bizde Mohamed oynasa diyelim full 40 mac, kac gol atabilir mevcut kadro yapisi ve kalitesiyle? Ayrica buna ek diger hucum oyunculari kac gol atabilir ben bunlara bakiyorum.

-mesela Liverpool'dan yola cikarsak- Sane ve Salah mesela o takimin gol krali genelde her sezon.

Bizde oyle bir oyun kurgusu ve forvetin yukunu hafifletecek kalitede ayaklar yok, ben Ogulcan ve Halil'in beraber direk 20+ gol atacagina inanmiyorum mesela. (20 yine alt limitten soyledim aslinda 25-30 olmali o ucluden yola cikarsak)

Vinicus Jr.
Shaqiri
Ferland Mendy
Gedson Fernandes
Nacho

Transferlerini yap arkana yaslan boşa kasıntı yapıyoruz

Oğulcan'ın bitirici bir forvet olduğunu düşünüyorum. Skor yapan oyuncuları elde tutmak gerekiyor. Bir sezonda en az 6-7 golü olur Oğulcan'ın.
6-7 gol cok az. Eger surekli oynatilacaksa ve eldeki forvet oyunculardan bir tek Mohamed kalacaksa cift haneli rakamlara ulasmasi sart. Ogulcan'in CV'si ayrica pek bitirici bir forvet oldugunu gostermiyor maalesef.

Öncelik gedson mu yoksa kreatif hucum oyuncusu mu ? fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Gedson ya da muadili bir orta saha olmalı.Hücum oyuncularının performansını ve takım oyununu yukarı çekecek bölge orta saha.Bir nevi binayı ayakta tutan kolon gibi Gedson, olmazsa ne kadar dış cephe,kenar boya yaparsan yap en ufak bir sarsıntıda bina yıkılır.

Anliyorum ama o takimlarin gol yukunu kanat forvetler cekiyor zaten genelde. Bizde Mohamed oynasa diyelim full 40 mac, kac gol atabilir mevcut kadro yapisi ve kalitesiyle? Ayrica buna ek diger hucum oyunculari kac gol atabilir ben bunlara bakiyorum.

-mesela Liverpool'dan yola cikarsak- Sane ve Salah mesela o takimin gol krali genelde her sezon.

Bizde oyle bir oyun kurgusu ve forvetin yukunu hafifletecek kalitede ayaklar yok, ben Ogulcan ve Halil'in beraber direk 20+ gol atacagina inanmiyorum mesela.
Yav orada kaç tane adam yazdım, skor yükü dağılacaktır Halil oynarsa.

Kerem'in 10+ gol atacağından şüphemiz yok herhalde düzenli oynarsa, sağ kanada da ona göre adam alınır. Morutan ve Bay'ın a 5er gollük katkısı olacaktır, Cica vs de var.

MM her taraftan beslenir zaten o yapıda.

Yüksek maliyetli santrafor almak yerine gider Halil'i alırım ben açıkçası.

Mane, Salah mevzusu değil takım kurgusunu kurarsan ilerdeki adamın oynatan bir oyuncuysa sınırlı gol katkısını kabul edebilirsin.

Geçen sene bizde 9 golden fazla atan yoktu, en çok gol atan 2 takımdan biri olduk unutmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt