Göksel Ayrancı
Sarı Üye
- 19 Mart 2011
- 332
- 246
- 1.023
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şerefsiz 3.lerin tur_gay demiride gazeteciliğe ilk başladığında Galatasaray muhabirliği yapıyormuş
Bence sampiyonluga oynayan bir takima yetersiz, bunlarin iki tanesi (Halil ve Ogulcan) bitirici degil, daha cok yardimci forvet.Muhammed - Halil - Oğulcan kötü üçlü değil. O denklemdeki sonuç bu santrafor hattı.
Sürekli antrenman görüntüsü paylaşması bu haberi doğruluyor.Haluk’a göre Falcao gideceğim ama beni biraz oynatın, sakat olmadığımı kanıtlamam gerekiyor demiş, çok mantıklı.
Falcao kesin gider, Babel’e de 2 M veririz yollarız. Halil-Morutan bence kesin gelecek. Gedson ile ilgili bir fikrim yok. Umarım bide 10 numara alırlar scout transferi, tutarsa tutar, bu kadroyla şampiyonluk bence hayal. Kerem Morutan 10 gol 10 asist, Diagne 25 gol fln atarsa ancak olur, ortasahadan skor alamayacağız gibi duruyor çünkü.
Yeni sözleşme uzattılar üstatDraxler 10 numaraya gider mi? Alalım hemen.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
aman renktaş burda bejeke haķkinda olumsuz konuşma burda bejekeyi yalayıp yutan batşuşayi müthiş 30 gol atar ligi domine eder diyen kesim var.Tepki çekersinmedya zaten 8jk kopeklerle doldu kaldi
firat gunayer
sercan dikme
fatih dogan denen orman cocugu, geberse sevincten kuzu keserim
trtnin muduru kendiside 8jkliymis
erdogan arikan
daha da vardir
Santraforlar tarz üzerinden değil takım yapısı üzerinden değerlendirilmeli.Bence sampiyonluga oynayan bir takima yetersiz, bunlarin iki tanesi (Halil ve Ogulcan) bitirici degil, daha cok yardimci forvet.
Reis satış listesine koymuşlar diyorlar?Yeni sözleşme uzattılar üstat
Fiyatı uygun olsa yaşlı ama Ighalo iyi bir seçenek olabilirdi tecrübeli forvet içinBence sampiyonluga oynayan bir takima yetersiz, bunlarin iki tanesi (Halil ve Ogulcan) bitirici degil, daha cok yardimci forvet.
Pochettino alzheimer olmadıysa böyle bir şey olduğunu sanmıyorum saçma geliyorReis satış listesine koymuşlar diyorlar?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Anliyorum ama o takimlarin gol yukunu kanat forvetler cekiyor zaten genelde. Bizde Mohamed oynasa diyelim full 40 mac, kac gol atabilir mevcut kadro yapisi ve kalitesiyle? Ayrica buna ek diger hucum oyunculari kac gol atabilir ben bunlara bakiyorum.Santraforlar tarz üzerinden değil takım yapısı üzerinden değerlendirilmeli.
Liverpool Firmino ile EPL şampiyonu oldu, örnek uç olabilir ama bolca gol kaçıran sahte forvet oldu hep.
O 3lüde atan da var oynatan da, defansif katkı veren de, yerine göre kullanırsın.
Babel, Falcao ve Diagne bu hatta girince şampiyonluğa oynayan takım için yeterli olmuyor ek olarak. Biri ruh hastasının teki diğeri 10 maç oynamıyor bir diğerinin de hobisi futbol oynamak.
6-7 gol cok az. Eger surekli oynatilacaksa ve eldeki forvet oyunculardan bir tek Mohamed kalacaksa cift haneli rakamlara ulasmasi sart. Ogulcan'in CV'si ayrica pek bitirici bir forvet oldugunu gostermiyor maalesef.Oğulcan'ın bitirici bir forvet olduğunu düşünüyorum. Skor yapan oyuncuları elde tutmak gerekiyor. Bir sezonda en az 6-7 golü olur Oğulcan'ın.
Gedson ya da muadili bir orta saha olmalı.Hücum oyuncularının performansını ve takım oyununu yukarı çekecek bölge orta saha.Bir nevi binayı ayakta tutan kolon gibi Gedson, olmazsa ne kadar dış cephe,kenar boya yaparsan yap en ufak bir sarsıntıda bina yıkılır.Öncelik gedson mu yoksa kreatif hucum oyuncusu mu ? fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Işıtan Gun nerelerde? Baris Alper mevzusundan sonra elini ayagini cekip ayrildi mi yoksa sessizce calismalara devam mi ediyor?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav orada kaç tane adam yazdım, skor yükü dağılacaktır Halil oynarsa.Anliyorum ama o takimlarin gol yukunu kanat forvetler cekiyor zaten genelde. Bizde Mohamed oynasa diyelim full 40 mac, kac gol atabilir mevcut kadro yapisi ve kalitesiyle? Ayrica buna ek diger hucum oyunculari kac gol atabilir ben bunlara bakiyorum.
-mesela Liverpool'dan yola cikarsak- Sane ve Salah mesela o takimin gol krali genelde her sezon.
Bizde oyle bir oyun kurgusu ve forvetin yukunu hafifletecek kalitede ayaklar yok, ben Ogulcan ve Halil'in beraber direk 20+ gol atacagina inanmiyorum mesela.