Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 135322

Tisörte bak yaw. sonunda bu da birakmis terim'i savunmayi. Takim boyle oynayacaksa kusura bakma hoca Gedson'a Halil'e falan gerek yok parayi boşa harcama diyor

AAAAAAAAAAAAAA ne ????

Terime allah gibi savunan, herkesle kavga ana avrat duz giden Twitterde en buyuk terimci, birakmis ha?

Size terimsporu degil GALATASARAYA tutmayi OGRETECEZ

Valla hocam eğer böyle oynayacaksak Gedson da gelmesin, Halil de gelmesin Morukhanda gelmesin istemiyorum.

Yazık vallahi yav, takımı ekran başında izlerken ben utanıyorum.

Bu benim de dikkatimi çekti, çok çakışıyorlar, dinamik iki oyuncu ama boş alan oluşturup pas koridoru oluşturmakta başarısızlar. Neden peki?

Çok net, bu takım çalışmıyor.
Savunmadan top çıkarmada ligin en kötü takımı olabiliriz. Uzun zamandır izliyorum, yerleşmeyi hiç bilmiyoruz. 2 stoper ve gelirse taylan var. 3 kişiyle ayakla çıkmaya çalışıyoruz. Kaptırırsak da zaten ya kırmızı görüyoruz ya da yiyoruz golü

Savunmadan top çıkarmada ligin en kötü takımı olabiliriz. Uzun zamandır izliyorum, yerleşmeyi hiç bilmiyoruz. 2 stoper ve gelirse taylan var. 3 kişiyle ayakla çıkmaya çalışıyoruz. Kaptırırsak da zaten ya kırmızı görüyoruz ya da yiyoruz golü

semihcim,

bu takim CALISMIYOR, HIC BIRSEY YAPMIYOR.

4 senedir takimda, sahada yeni birsey gormedim.

artik biktim yildim.

Burak elmas biraz takimina seviyorsa, hocayi kovup baska birine getirmeli.

yeter yaw

Cicaldau harikalar yaratsa ki ilk maç o izlenimi vermedi, taylan berkan cic orta 3 lüsü ile bu iş zor. Hadi tuttular yedekleri 5 gömlek daha beter bunlardan. Orta saha diye bağırıyor takım. Kanat ayrı dert kerem iyi çocuk ama 11 değil bence hadi yabancı kont oynasın öbür kanat ağlıyor babel arda kılınç akbaba lan 4ünü aynı kanatta oynatmana izin verseler 4 isabetli orta yapamazlar bırak adam geçip pozisyon yaratmayı

Çünkü hareketli değil öndekiler. Stoperler top aldığında bek içe kayar kanat ise çizgiye kaçar, ortadakiler de geriye deplase olursa 3 pas alternatifi yaratırsın, bunların biri kesin boş olur.

Bizde öndekiler statik takılıyor, Kerem desen 10 metre açarak top kontrol ediyor üstüne çalıma kaçıyor.

Şu takımı ben çalıştırsam daha fazla iş yaparım yemin ederim, ya çalışmıyoruz ya da çalıştığımız hiç bir şeyi uygulamıyoruz.

Çizilen hiç bir set göremiyorum oyunda.

Teknik direktörlük 15-20 sene önce daha farklıydı sabit bir oyun kalıbını oyuncu kalitesiyle arttırıp oyunu geliştirebiliyordun şimdi 2-3 senede bir oyun güncellik istiyor artık.

Takip ettigim bir kac GS twitter hesaplari da yavastan hocaya karsi elestiride bulunmasi sevindirici. Hala transfer ile sorunlarin cozulecegini zannedenlere karsi guzel argumanlarla bunun cozulmeyecegini anlatiyorlar. Sen dogru antrenman yaptirmadan sonra kim gelirse gelsin bu oyun yapisi bizde degismez. Terim bunu gormuyorsa yeni hoca arayisi yavastan baslasa fena olmaz.

Hedef saptırmaya çalışıyor yav, son günlerde belli olacak mevzu, baştan beri belli.

31 ağustos kilit gün olur.
Admin Gedsonu alamazsak ben alternatifinin iyi oyuncu olacağı hakkında büyük şüphelerim var.

Stanciu istedik yerine Cicaldau aldık.Videolara göre alakasız oyuncular.

Tanganga Nelsson birbirlerinin ikamesi mi büyük soru işareti.En azından izleyenler öyle diyor.

Moreno istedik yerine Aanholt aldık
Biri tempo yapan, hücum kapasitesi düşük bir bek. Moreno ise hucumcu savunması zayıf bek.

Bence biz kimi düşes görsek saldırıyordu.Planlama hak getire.

Gedsonu vermiyorsa baska orta saha adayımız olmalı. 2 yönlü dripling yapacak orta saha lazim. Bir de çok sağlam bir kanat oyuncusu. Sezon çöpe gider yoksa.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt