Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4. hafta tarbzonda agir bir yenilgi alirsak birakirmi acaba terim .

Ben onu yazdım, linç yedim. Dikkatli ol bence (!)
linç olacak bir durum yok , aboubakar gidiyor daha iyisi geliyor , her gidenin yerine bir şekilde , daha iyisi veya ayarında oyuncu alıyorlar , son 1 hafta kalmış bizde daha henüz net bi oyuncu yok , onuda geçtim giden bir oyuncu bile yok , çok yoğun çalışıyor yönetimimiz , maşallah nazar olmasın

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

linç olacak bir durum yok , aboubakar gidiyor daha iyisi geliyor , her gidenin yerine bir şekilde , daha iyisi veya ayarında oyuncu alıyorlar , son 1 hafta kalmış bizde daha henüz net bi oyuncu yok , onuda geçtim giden bir oyuncu bile yok , çok yoğun çalışıyor yönetimimiz , maşallah nazar olmasın

Yav lafontenden masallar yönetimin çalışması falan hikaye oyuncu gönderemeden kimseyi alamıyolar biz bu lafları senelerce dinledik yer miyiz olacak olan şu falcao babel feg elde kalır son günler marcao diagne taylan satılırsa satılır bunlardan gelecek parayı transfer için kullanırız marcaoya ben kesin gözüyle bakıyorum

Fener kendini bir halt sanan yerlileri yollamakla son 20 yıldaki en doğru hamlesini yaptı.

Emre
Volkan
Caner
Gökhan
Sinan
Ozan

Bir MHY kaldı ondan da cacık olmaz. İrfan en iyi oyuncuları Pelkasla beraber.

Şampiyon olamasalar bile en azından yabancılardan aldıkları performans artacaktır.

Fener kendini bir halt sanan yerlileri yollamakla son 20 yıldaki en doğru hamlesini yaptı.

Emre
Volkan
Caner
Gökhan
Sinan
Ozan

Bir MHY kaldı ondan da cacık olmaz. İrfan en iyi oyuncuları Pelkasla beraber.

Şampiyon olamasalar bile en azından yabancılardan aldıkları performans artacaktır.
valla feneri bilmemde , pek iplemiyorumda açıkçası ama bizim durumumuz hiçte iyi görünmüyor

Arda çok yetenekliydi, CL maçlarına çıkıyordu ve o yaşlarda böyle değildi. Galatasaray'ı düşünmüyor. Marcao özrü dilemişken affetmeyip; saçma hareketler yapmaya devam ederse bu sezonun geri kalanında asıl suçlu kendisi olur.

kıssadan hisse; bu futbol ikliminde kendisi göze batacak. Bir an önce yurtdışına gitmeli.

kalecimizin türk olmamasının dezavantajlarını yaşıyoruz. kerem'i oynatmaya mecbur kalıyoruz. en önemli mevkilerde taylan ve berkan'ı oynatmaya mecbur kalıyoruz.

taylan ve berkan'dan oluşan bir ortasaha beceri anlamında eksik kalıyor. en fazla ikisinden 1'i oynamalı.

galatasaray'ın daha kaliteli ortasahalara ve kanatlara ihtiyacı var.

nasıl bir çözüm bulunur bilmiyorum ama bizim en az kaliteli ortasahaya ve 2 net kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.
Gerçekten radikal kararlar almak gerekiyor artık yabancı sınırı seneye 7 'ye düşeceğini de göz önüne almak gerekiyor bu hakkın 5 tanesini birden geride kullanmak saçmalık ön alanda yaratıcı bir kenar oyuncusuna yer kalmıyor Gedson gibi yabancı bir orta sahaya yer kalmıyor

Rennes 'in Doğan 'ı 1 yıl Kayseri 'de kiralık bırakacağı konuşuluyor, bizim yapmamız gerken şeyi Rennes yapıyor. Doğan & Uğurcan & Altay & Ersin veya Mert 'i alma ihtimalimiz kalmadığına göre yerli kalecilerden elde bir tek İrfan Can kalıyor ki ilerleyen yıllar için %90 filan yerli bir kaleciye gitmek zorundayız

Aynı şeyi 31 yaşındaki PvA için de düşünüyorum bir şekilde yerli bir sol bek alıp yavaş yavaş geçiş yapmamız gerekiyor. PvA işin hücum tarafında ciddi bir oyuncu ama o yaptığın koşuları/bindirmeleri skora dönüştüremedikten sonra hem boş yere gitmiş hem de atağı bitiremeden ileride yakalanmış oluyorsun, biz savunma yaparken PvA sanki sol açık gibi takılıyor kaç maçtır hep gözüme takılıyor. Keşke Umut Meraş'a gitsek diyorum maalesef kalitesi çok kısıtlı olsa bile +1 yerli yazabilirdik kadroya hem PvA kadar maaş yükü de olmazdı

Bu seni fatih hocaya mecburuz mecburd kaldık yani o yüzden hoca tartışmak yersiz gönül ister ki şampiyon olalım ve o şekilde bıraksın artık zaten bu sene istediği oyuncularda alınıyor tribünlerde dolu bahane şansı kalmadı başarı gelmek zorunda

Mohamed bizden başka bir takıma gitsin estirmezse şerefsizim.
Madem oynatamiyoruz, oynatmasini bilmiyoruz, gözümüzün önünde eriyecegine önce bonservisi alinmali sonrasinda 1+1 yilligina fransa, italya veya almanyaya kiralanmali ekstra sartlar ile 20 mac vs gibi. Satin alma olmayacak ama. Eminim alicisi cok olur. Geri geldigindede fisek gibi olur ve bence takimin basinda Fatih Terim'de olmayacaktir. Böylece geriye gitmez, yeni hoca'da kesinlikle oynatir üstüne dahada koyar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt