Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcaoya laf ettimde şu bakış hayra alamet değil marcao saflarına geçeceğim gibi yavaştan valla bu herif öncedende bu itici hareketlerde bulunuyo ise marcao tilt olmuştur ve son maç patlamıştır zati o hareketten sonra
linç olacak bir durum yok , aboubakar gidiyor daha iyisi geliyor , her gidenin yerine bir şekilde , daha iyisi veya ayarında oyuncu alıyorlar , son 1 hafta kalmış bizde daha henüz net bi oyuncu yok , onuda geçtim giden bir oyuncu bile yok , çok yoğun çalışıyor yönetimimiz , maşallah nazar olmasınBen onu yazdım, linç yedim. Dikkatli ol bence (!)

Yalnız ts bizi oyar harbi. Şu oyunla beraberlik bile mucize4. hafta tarbzonda agir bir yenilgi alirsak birakirmi acaba terim .
Şu hareketinden sonra net diyorum bu fırlama Galatasaraylı değil net
Yav lafontenden masallar yönetimin çalışması falan hikaye oyuncu gönderemeden kimseyi alamıyolar biz bu lafları senelerce dinledik yer miyiz olacak olan şu falcao babel feg elde kalır son günler marcao diagne taylan satılırsa satılır bunlardan gelecek parayı transfer için kullanırız marcaoya ben kesin gözüyle bakıyorumlinç olacak bir durum yok , aboubakar gidiyor daha iyisi geliyor , her gidenin yerine bir şekilde , daha iyisi veya ayarında oyuncu alıyorlar , son 1 hafta kalmış bizde daha henüz net bi oyuncu yok , onuda geçtim giden bir oyuncu bile yok , çok yoğun çalışıyor yönetimimiz , maşallah nazar olmasın
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
?Gyrano Kerk
Anass Zaroury
Shamar Nicholson
Bu gençlerle anlaşmışız.
Kaynak?Gyrano Kerk
Anass Zaroury
Shamar Nicholson
Bu gençlerle anlaşmışız.
valla feneri bilmemde , pek iplemiyorumda açıkçası ama bizim durumumuz hiçte iyi görünmüyorFener kendini bir halt sanan yerlileri yollamakla son 20 yıldaki en doğru hamlesini yaptı.
Emre
Volkan
Caner
Gökhan
Sinan
Ozan
Bir MHY kaldı ondan da cacık olmaz. İrfan en iyi oyuncuları Pelkasla beraber.
Şampiyon olamasalar bile en azından yabancılardan aldıkları performans artacaktır.
Wtf ? Kaynak ?Gyrano Kerk
Anass Zaroury
Shamar Nicholson
Bu gençlerle anlaşmışız.
Arda çok yetenekliydi, CL maçlarına çıkıyordu ve o yaşlarda böyle değildi. Galatasaray'ı düşünmüyor. Marcao özrü dilemişken affetmeyip; saçma hareketler yapmaya devam ederse bu sezonun geri kalanında asıl suçlu kendisi olur.
Gerçekten radikal kararlar almak gerekiyor artık yabancı sınırı seneye 7 'ye düşeceğini de göz önüne almak gerekiyor bu hakkın 5 tanesini birden geride kullanmak saçmalık ön alanda yaratıcı bir kenar oyuncusuna yer kalmıyor Gedson gibi yabancı bir orta sahaya yer kalmıyorkalecimizin türk olmamasının dezavantajlarını yaşıyoruz. kerem'i oynatmaya mecbur kalıyoruz. en önemli mevkilerde taylan ve berkan'ı oynatmaya mecbur kalıyoruz.
taylan ve berkan'dan oluşan bir ortasaha beceri anlamında eksik kalıyor. en fazla ikisinden 1'i oynamalı.
galatasaray'ın daha kaliteli ortasahalara ve kanatlara ihtiyacı var.
nasıl bir çözüm bulunur bilmiyorum ama bizim en az kaliteli ortasahaya ve 2 net kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.
Madem oynatamiyoruz, oynatmasini bilmiyoruz, gözümüzün önünde eriyecegine önce bonservisi alinmali sonrasinda 1+1 yilligina fransa, italya veya almanyaya kiralanmali ekstra sartlar ile 20 mac vs gibi. Satin alma olmayacak ama. Eminim alicisi cok olur. Geri geldigindede fisek gibi olur ve bence takimin basinda Fatih Terim'de olmayacaktir. Böylece geriye gitmez, yeni hoca'da kesinlikle oynatir üstüne dahada koyar.Mohamed bizden başka bir takıma gitsin estirmezse şerefsizim.