- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
@Okan Çelik zılgıt yemenizi istemeyiz okan bey değil mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ee yani? Ben sordugum soruya cevap alamadim.
Kerem zaten kendini yakında iyice açık edecektir, saf Anadolu çocuğu değilmiş demek.
evet öyle olacakTakim arkadasin milyonlarin izledigi bir macta sana kafa ve yumruk atacak, uzerine yuruyecek ve ertesi gun kusura bakma ozur diliyorum diyecek ve sen onu affedeceksin yani. Iyiymis.
Yüzde 95. İmkanı olsa ilk fırsatta karşı köye kacacaktir. Serdar gibin Sinan gibinnet bir Fenerli olduğunu düşünüyorum ben
katılıyorum gayet iyiydi Alanya'da hatta 4 büyük takım peşindeydi, maalesef sakatlık , ve dediğin gibi hoca sayesinde özgüveninide tamamen kaybetmiş durumda , velhasıl bisekilde , feghouli,arda,Babel,akbaba, Ömer, Taşdemir, falcao bela milyonla ama kendini sevsemde tamamen hocadan kaynaklı bu belalar benim fikrimAkbaba o sakatlıkları yaşamasa bence böyle olmayacaktı.
Ondaki esas nefret Terim'in kritik anlarda sürekli sorumluluk verme çabası yüzünden oldu.
Fazlada abartmayın da ,bir bos triplerde orası kesin..Yüzde 95. İmkanı olsa ilk fırsatta karşı köye kacacaktir. Serdar gibin Sinan gibin
te Allahim ya.Takim arkadasin milyonlarin izledigi bir macta sana kafa ve yumruk atacak, uzerine yuruyecek ve ertesi gun kusura bakma ozur diliyorum diyecek ve sen onu affedeceksin yani. Iyiymis.
Ee yani? Ben sordugum soruya cevap alamadim.
Babel Arda Ömer Emre okkatılıyorum gayet iyiydi Alanya'da hatta 4 büyük takım peşindeydi, maalesef sakatlık , ve dediğin gibi hoca sayesinde özgüveninide tamamen kaybetmiş durumda , velhasıl bisekilde , feghouli,arda,Babel,akbaba, Ömer, Taşdemir, falcao bela milyonla ama kendini sevsemde tamamen hocadan kaynaklı bu belalar benim fikrim
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sonu E.B. mu olur ?net bir Fenerli olduğunu düşünüyorum ben
Oda atmasa köy takimina yenilmistikKerem naptı da bu kadar kinlendiniz acaba çok merak ediyorum, çocuk golünü atıp göğe baktı diye mi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4. hafta tarbzonda agir bir yenilgi alirsak birakirmi acaba terim .