Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takim arkadasin milyonlarin izledigi bir macta sana kafa ve yumruk atacak, uzerine yuruyecek ve ertesi gun kusura bakma ozur diliyorum diyecek ve sen onu affedeceksin yani. Iyiymis.
evet öyle olacak

sorumluluğu takıma karşı

tonla para alıyor

yoksa köyüne döner

Akbaba o sakatlıkları yaşamasa bence böyle olmayacaktı.

Ondaki esas nefret Terim'in kritik anlarda sürekli sorumluluk verme çabası yüzünden oldu.
katılıyorum gayet iyiydi Alanya'da hatta 4 büyük takım peşindeydi, maalesef sakatlık , ve dediğin gibi hoca sayesinde özgüveninide tamamen kaybetmiş durumda , velhasıl bisekilde , feghouli,arda,Babel,akbaba, Ömer, Taşdemir, falcao bela milyonla ama kendini sevsemde tamamen hocadan kaynaklı bu belalar benim fikrim

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tamam hadi yeter

1629411374172.webp

Millet burda yeni oyuncu gelsin diye bekliyor ben Marcao gitsin diye bekliyorum. Gitsin istiyorum çünkü Luyindama ve Nelsson ikilisi iyi uyum yakalarsa Marcao'nun cezası bitse bile Terim hayatta oynatmaz onu. Oynamayınca değeri iyice düşer. Hazır piyasası varken gitmesi olumlu olur diye düşünüyorum.

Takim arkadasin milyonlarin izledigi bir macta sana kafa ve yumruk atacak, uzerine yuruyecek ve ertesi gun kusura bakma ozur diliyorum diyecek ve sen onu affedeceksin yani. Iyiymis.

Ee yani? Ben sordugum soruya cevap alamadim.

Affetmez belki affedemez ancak kendisi bir profesyonel olduğunu unutmamalı. BAL liginde oynamıyoruz. Marcao'ya aldığı tavır ve bunu saklamaması Galatasaray'a zarar veriyor.
Tavırlara devam ederse takım da ikiye bölünür (zaten yerliler bayılır) . İleride oyun/skor kötü olduğunda; tribünler tarafından da oyundan alınırken ya da top ayağına geldiğinde baskının kralını hisseder. En büyük zararı kısa vadede bize; uzun vadede ise kariyerine verir.

katılıyorum gayet iyiydi Alanya'da hatta 4 büyük takım peşindeydi, maalesef sakatlık , ve dediğin gibi hoca sayesinde özgüveninide tamamen kaybetmiş durumda , velhasıl bisekilde , feghouli,arda,Babel,akbaba, Ömer, Taşdemir, falcao bela milyonla ama kendini sevsemde tamamen hocadan kaynaklı bu belalar benim fikrim

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Babel Arda Ömer Emre ok

Feg'in gitmesini Akbaba alındığı dönemden beri istiyor, o dönem uzun süre oynatmama sebebi buydu hatta iyi de teklif almışız ama göndermemişler.

Falcao konusu bence bir sarmal, eğer yönetin Gomis'in yerini doldursaydı ne Diagne yaşanırdı ne de Falcao.

Yalı çocuğu 3 transfer demiş.bakalim.nasil hile hurda dönecek al sat kimi yapacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt