Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 3lüyü dehleyemezsin, 15 milyon euro maaşı var o üçlünün.

Tek taraflı fesih fifa davası demek, oyuncular tarafından kötü bir sabıka demek.

Herkesi gönderebilirsin ama o 3lü en zor gönderilecek üçlü.
tek taraflı tabiki fesih yapamazsın ama lig biter bitmez sizi artık yedek olarak bile düşünmüyoruz kendinize kulüp bulun diyilebilir aksi halde b takımla idmanlara çıkabilirsiniz dersin , tabiki sözleşmeler de oynatma garantisi vardır belkide , kim bilir, bu arada gedsonda yalan olacak galiba acayip sıkıcı bı durum

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

geçen nkudu bizde olsa her maç oynar dedim diye bana güldünüz ama bugün olsa kazanırdık

sad but true
Öyle deme üstat 35'lik Babel varken neden Nkodu'yu oynatalım.

Babel abim oyuna girecek sağa sağa çekecek hop sonra imkansız şut denemeleri. :crushed:

Takimda Keita, Bruma, Onyekuru, Garry, Ghezzal, Gervinho, Nwakaeme gibi bir oyuncun olursa Kerem’i rotasyonda kullanirsin ama Arda, Babel ve Feghouli gibi agir, topu ayagina isteyen ve adam eksiltemeyen oyuncular yerine ben eksikleri olan Kerem ve Baris’in oynamasini isterim.

abi yorumlara bak inanamıyorum ya kereme neler neler denmiş bay da ilerde bjkli falan çıkarsa ona da aynı şeyleri söylersiniz herhalde

Evet, galiba oynamadi cunku Marsilya gercekten cok kotuydu. Muhammed'i gercekten istiyorlarsa 4 milyonu simdi yatiririz ama cok uzulurum. O cocugun tavani cok yuksekti. Satarsak minimum %20 pay koymaliyiz.
Hani parasını yatırırsak kesin olarak devam edecekse bilemem ama Mostafa Mohamed 'in hala ailesini buraya getirmemiş olması, Fatih Terim 'in ona karşı bakışını filan düşününce ben Mostafa Mohamed 'in bizde devam etmeyeceğine inanıyorum eğer karar hakkı ona kalırsa

Hani parasını yatırırsak kesin olarak devam edecekse bilemem ama Mostafa Mohamed 'in hala ailesini buraya getirmemiş olması, Fatih Terim 'in ona karşı bakışını filan düşününce ben Mostafa Mohamed 'in bizde devam etmeyeceğine inanıyorum eğer karar hakkı ona kalırsa
Oyle hakki oldugunu sanmiyorum

Hoca Yunus'a Atalay'a güveniyorum diyor back up olarak tutup bugün yedekten girseler Rize'de yapacakları gelişimden daha mı azını gösterirlerdi.

Nkudou'nun %50si = 4 m euro

2 m euro da maaş.

O adama bu paraları biz vermiş olsak FTde FT diye kafa açıyordunuz yeter yav yine başladınız tutarsızlığa
nkudu burada pek beğenilmediği için ondan örnek verdim ama bu isim rodrigues de olabilir mesela.

böyle bir oyuncumuz olsa bugünkü maçı kazanırdık bence. kanatta topa basıp sete dönmek yerine rakibin üzerine gidip bir şeyler üretebilirdik.

adamlar Gedsonu , Halili almıyorlar , kanat oyuncusu ve yaratıcı ortasahamızda yok , mostafayi satsinlar son hafta diagne takılır tek başına eren derdiyok gibi

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem şu anki takımda öne çıkıyor ok.

Lakin bahsettiğiniz gibi büyük yetenek falan değil.

First touch'ı bu yaşta bu kadar zayıf olamaz, rakip yarı sahada dar alanda geçme açısı yoksa çalım denemez.

Yukarda bahsettiğim mental konu farklı, oyuncunun takıma katkısı farklı.

O konuda da dediğim gibi hücumda ısrarla top kaybetmesine geçen seneden beri takığım, bu yanını törpülemezse yarın hepiniz takacaksınız.
Golden sonra bir şut attı uzaya gitti nereye gittiği hiç mühim değil.

Şut atması hatta iyi bir şey bunları denemesi lazım. Fakat orada önünde Halil olsaydı mutlaka araya atacaktı.

O pozisyondan sonra Mohamed büyük ihtimalle hey falan diye seslendi döndü ona siktir çekti.

Eli kolu mimikleri önceden yazıyordum hiç durmuyor. Hafiften sorumluluk alınca da iyice bu durumu abarttı.

Oyun konusu daha önce de tartıştık. Bana göre topsuz oyunu yok. Çalım vs. onlarda anlık dönüşler dışında sıfır.

Tek artısı iki ayağını da fena kullanmıyor. Eksikleri üzerine çalışacağına bu tarz tiriplere girerse kendini yine Erzincan'da bulur.

Biz genç oyuncuya sabredelim deriz bugüne kadarda başlığına hep o tarz yorumlar yazdım ama ben oldum tiripleri orası ayrı konu.

Zannetmiyorum teklif falan olacağını da inşallah varsa satarız. Yoksa senin dediğin gibi başımıza büyük bela olacak.

Nkudou'nun %50si = 4 m euro

2 m euro da maaş.

O adama bu paraları biz vermiş olsak FTde FT diye kafa açıyordunuz yeter yav yine başladınız tutarsızlığa
Nkudou'u özelinde yazmadım ben onu hatta hiç beğenmiyorum ama Babel'de girmesin oyuna sıkıntı orada başlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt