Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de öyle düşünüyordum fakat sezon uzun olduğundan çok büyük sıkıntı olmaz bence.

gedson gelirse zaten kadroya ilk yazılan yabancı o olur. cicaldau duruma göre yedek kalır

eğer halil'i de almayı başarırsak bazı maçlarda forveti yerli yapıp cicaldau için de yer açabiliriz.
İyi de renkdaş Halil'i 11 e koyunca yedeği yabancı oluyor. Onu değiştirmek için önce başka bölgedeki bir yabancıyı çıkarıp yerli koyacaksın, sonra Halil'i Mustafa ya da Diagne ile değiştirebileceksin. Yani takımın kimyasıyla oynanmış oluyor. Süreklilik sağlanamıyor. Hele bir ve iki sene sonra iyice saçmalayacak iş.

Ayrıca Cica yedek oynamaz, o paraya yedek olmamalı. Yani sınır muhabbetiyle daha ilk yıldan saçmalıyor olaylar. Herneyse uzatmış oldum kusura bakma.

Bazı mevkilerde yerli rotasyon oyuncumuz da yok ki. Boey cezalı. Kim oynayacak Yedlin.. Her bir mevkinin en az bir tane sırıtmayacak yerli rotasyonu olmalı her halükarda.
Tabii orası öyle malesef. Yedek bi kalecimiz olsa ve Halil'in bonservisini alabilsek çoooook rahat durumda olurduk..

Sağ bekte değil alternatif, Boey dışında futbolcumuz yok. Yedlin ve Omar'ı topla 1 sağlıklı sporcu etmez şuan malesef

ben de öyle düşünüyordum fakat sezon uzun olduğundan çok büyük sıkıntı olmaz bence.

gedson gelirse zaten kadroya ilk yazılan yabancı o olur. cicaldau duruma göre yedek kalır

eğer halil'i de almayı başarırsak bazı maçlarda forveti yerli yapıp cicaldau için de yer açabiliriz.
Defansta alparslan veya solda omer olabilir. Ya da kanatta yerli.

Defansta alparslan veya solda omer olabilir. Ya da kanatta yerli.
Ben zaten olmuyor demiyorum renkdaş takımın kimyası ve sürekliliği bozuluyor onu diyorum. Ömer, Arda, Alparslan koyunca oluyor tabi ama oyun ne oluyor, futbol ne oluyor? Futbol kalitesi düştükten sonra ben ne yapayım değil mi?

Ben zaten olmuyor demiyorum renkdaş takımın kimyası ve sürekliliği bozuluyor onu diyorum. Ömer, Arda, Alparslan koyunca oluyor tabi ama oyun ne oluyor, futbol ne oluyor? Futbol kalitesi düştükten sonra ben ne yapayım değil mi?
İptalll ederlerrr yormayın kendiniziii, bi denediler olmadı, büyük ve küçük şikeciler çok şikayetçi üzmezler onlarııı

Emre Mor tam bir hayal kırıklığı
Bu tür beyinsizleri parlamadan alıp sen parlatıp birilerine kaktırman gerekiyor. Sistem bu şekilde işliyor, aman yeri dolar mı diye düşünmeye gerek yok önemli olan sıcak para akışı.

Aynı şey kerem ve taylan için geçerli bunlara 7-10 arası teklif mi geldi yapıştır gitsin. Bunların gelebileceği max seviye belli zaten, her birinin temel eksiklikleri ben buradayım diye bağırıyor. O temel eksiklikler asla doldurulamaz, çalışmayla tamamlanamaz.
Danimarka kulüpleri bunu hep yapıyor. Oyuncuları süper yetenek değil ama bazı özellikleri yüksek oluyor o oyuncunun oyun sistemini o yüksek özelliklere göre yönlendiriyorlar böylece yetersiz özellikleri geri planda kalıyor. Hop aynı sene oyuncuyu pazarlayıp iteliyorlar.

Ben olsam uzun vadeli düşünüyorsam ve genç olmasını istiyorsam ya ajax, psv, tottenham, united, özellikle chelsea, barcelona ve madrid altyapısına çöker tetikte dururum, almanyayı yedirmezler çok dağınık bir hiyerarşi var orada. Bu kulüplerden çıkıp serbest kalan veya çok komik ücretlere giden çok oyuncu var. Bunları da kovalayacaksın ama çerezlik sistemi sürdürecek oyuncuları da kovalayacaksın.

Tabii orası öyle malesef. Yedek bi kalecimiz olsa ve Halil'in bonservisini alabilsek çoooook rahat durumda olurduk..

Sağ bekte değil alternatif, Boey dışında futbolcumuz yok. Yedlin ve Omar'ı topla 1 sağlıklı sporcu etmez şuan malesef
TJK ve Fener'de de yok bu dediğin.

Mahmut oynar gerekirse, hala A takımla idmana çıkıyor.

🗣Yevhen Seleznyov: "Başkan beni Galatasaray'a satmayınca hüngür hüngür ağlamıştım"

Seleznyov, Akhisarspor'da oynarken Galatasaray'a gerçekleşmeyen transfer hikayesini anlatırken sölemiş 😎

Herzaman dediğim gibi biz hiçbirzaman seçenek olmayız, acaba denmez diyen futbolcu beyinsizdir. İşte kimisi forma giymek için ağlar kimisi de hali hazırda giydiği formanın ne anlama geldiğini bilmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt