Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Culio öyle efsane falan değildi ama ben seviyordum. Tekniği ve gücü iyiydi. Çalımcıydı. Futbolculuktan önce inşaat işçisi olduğunu duymuştum.
Galiba ilk maçı kupa maçıydı samiyende

Kötü takıma gelmiş biraz sivrilmişti

Tekniği kısıtlıydı belki ama bi solbek yapabilirdik dayanıklı ve dinamikti sankide sınır yüzünden orduya salmak zorunda kaldık

Bu Moruthan meselesinde var bişeyler ama bilemedim.

Daha dün Kopenhag 3 milyon euro teklif yaptı diyorlardı. Hatta Roşu twitterda bizi etiketlemişti.

Bu rumenlerden fayda gelmez.iyi bir kadron olur rotasyon için denemek için alırsın anlarim ,ama bu şekilde transfer olmaz.yakinda ne FT kalır ne Burak elmas.insallah ben yanilirim.
Sayin saydirin ondan sonra insolloh bon yonolorom.Sirf bunu adam kotu cikarsa ben demistim demek icin soyluyorsunuz.

Bi oyuncunun uyrugu Türkiye değilse her zaman bi umut vardır, Rumen mumen farketmez

Gene olmuyor renkdaş. Burada özellikle yazıyorum ama benden başka kağıda kadro yazan yok galiba, Terim dahil. Yabancı sınırı yüzünden Nelson bütün sistemi bozdu zaten oraya yerli olabilirdi, kalede yerli olamıyor çünkü. Çok canım sıkılıyor daha ilk seneden. Seneye düşünemiyorum.

Kaleye ozaman derhal yerli.

Camavingadan gelecek 30 milyonu harciyorlar herhalde. Paris aliyormus o fiyata

Donk veda
20210823_200514.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt