Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.388
- 23.936
- 2.393
Biraz coluk cocuktan kitle yapan kendini kanaat onderi yapıyor.Evet bende hatırlıyorum
Şimdide gs kanaat önderi gibi takılıyolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biraz coluk cocuktan kitle yapan kendini kanaat onderi yapıyor.Evet bende hatırlıyorum
Şimdide gs kanaat önderi gibi takılıyolar
Galiba ilk maçı kupa maçıydı samiyendeCulio öyle efsane falan değildi ama ben seviyordum. Tekniği ve gücü iyiydi. Çalımcıydı. Futbolculuktan önce inşaat işçisi olduğunu duymuştum.
Mala vuruyorduCulio öyle efsane falan değildi ama ben seviyordum. Tekniği ve gücü iyiydi. Çalımcıydı. Futbolculuktan önce inşaat işçisi olduğunu duymuştum.
Rtaş sende scout yazıyoTRANSFER | Rennes, Lovro Majer ile 5 yıllık anlaşma sağladı. Transferin kısa sürede resmiyet kazanması bekleniyor. (via Le Parisien)
Rennes şampi
ben yutup scoutuyum bi şey bildiiim yokRtaş sende scout yazıyo
Bi morutan analizi yapta adamı tanıyalım
Kaç para ödeyeceklermiş, belli mi?TRANSFER | Rennes, Lovro Majer ile 5 yıllık anlaşma sağladı. Transferin kısa sürede resmiyet kazanması bekleniyor. (via Le Parisien)
Rennes şampi
12 veya 13m peşinKaç para ödeyeceklermiş, belli mi?
Sayin saydirin ondan sonra insolloh bon yonolorom.Sirf bunu adam kotu cikarsa ben demistim demek icin soyluyorsunuz.Bu rumenlerden fayda gelmez.iyi bir kadron olur rotasyon için denemek için alırsın anlarim ,ama bu şekilde transfer olmaz.yakinda ne FT kalır ne Burak elmas.insallah ben yanilirim.
Gene olmuyor renkdaş. Burada özellikle yazıyorum ama benden başka kağıda kadro yazan yok galiba, Terim dahil. Yabancı sınırı yüzünden Nelson bütün sistemi bozdu zaten oraya yerli olabilirdi, kalede yerli olamıyor çünkü. Çok canım sıkılıyor daha ilk seneden. Seneye düşünemiyorum.
Sayin saydirin ondan sonra insolloh bon yonolorom.Sirf bunu adam kotu cikarsa ben demistim demek icin soyluyorsunuz.
Aynen oyle,guzel tespit..Yoksa cogunun bir futbolcuya iyi veya kotu diyebilecek analizi yapacak kapasitesi yok..Sayin saydirin ondan sonra insolloh bon yonolorom.Sirf bunu adam kotu cikarsa ben demistim demek icin soyluyorsunuz.
Cansel Kemiksiz: "Eğer ki Galatasaray çıkarıp 15 milyon Euro vermezse; Gedson Fernandes, Beşiktaş'a gelecek."