Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orda berkan oynuyo ve her yerde verebilcegini nefesi yettigince veriyo cica'nın onu yapması mantıksız zaten ileride çoğalmak ve top yönlendirmek istiyorsan
fakat berkan'ın çabası ne derece işe yarıyor bence tartışmaya açık. sarfettiği efora karşılık oyuna olan katkısının düşük olduğu kanaatindeyim.
hem o hem taylan topu ele geçirme noktasında çok da yeterli adamlar değil. top kapma süremiz uzayınca eforumuz da düşmeye başlıyor.
dün bu sorunu yaşamadık ama başka maçlarda yaşayabiliriz
o yüzden bu işlere biraz daha yatkın bir oyuncuya ihtiyaç duyduğumuza inanıyorum.

fakat berkan'ın çabası ne derece işe yarıyor bence tartışmaya açık. sarfettiği efora karşılık oyuna olan katkısının düşük olduğu kanaatindeyim.
hem o hem taylan topu ele geçirme noktasında çok da yeterli adamlar değil. top kapma süremiz uzayınca eforumuz da düşmeye başlıyor.
o yüzden bu işlere biraz daha yatkın bir oyuncuya ihtiyaç duyduğumuza inanıyorum.
o zaman orda taylan'ı değiştircen. berkan tempo katıo ama akıllı ve yerinde pası verememsi normal orda muadil olarak emre kılıç vs var tabii gedson gelse muazzam ama gedson'nun durumundan dolayı ve genel takım rotasyonu açısından ben oraya eklemeden çok taylan'ın yerine adam alınması taraftarıyım.

Fernando gittiginden beri elinde orijini DOS olan bir Donk bir de Etebo vardi zaten. Kullanmadi degil kullanamadi. Bu takima 6 numara sart

Nasıl yoktu ya? N'zonzi geldi. Üstüne Lemina aldık, Seri tutturdu ben geride oynayacağım 6 numaraya geçti. Lemina 8 oynuyordu.

Ertesi sezon elinde orta saha olmadı. Etebo 8 orijinli bir oyuncu. Yani bir tek geçen sezon 6 numarası yoktu.

Kendi de ben 6 istemiyorum diyor kaç sezondur. 3 tane 8 istiyor oyunun her iki yönünü de oynayabilen.

Son düzenleme:
2 Eylül UEFA liste verme son günü ise transferin son günüdür sadece ligde oynatmak amaçlı ciddi bir hamle gelmez belki yurtiçinden 1 yerli alınır.
Kısaca 9 gün kaldı bakalım neler olacak.

1629803111418.webp
1629803385073.webp
1629803531440.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt