Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
Yok hocam sana değil beğenmeyen 500 mesajı tiplere yazdım. Sana lafım yokBen begendigimi eski mesajlarda yazdim sadece ortalardan bahsettim mesajimda triggerlandin hemen ama![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok hocam sana değil beğenmeyen 500 mesajı tiplere yazdım. Sana lafım yokBen begendigimi eski mesajlarda yazdim sadece ortalardan bahsettim mesajimda triggerlandin hemen ama![]()
fakat berkan'ın çabası ne derece işe yarıyor bence tartışmaya açık. sarfettiği efora karşılık oyuna olan katkısının düşük olduğu kanaatindeyim.orda berkan oynuyo ve her yerde verebilcegini nefesi yettigince veriyo cica'nın onu yapması mantıksız zaten ileride çoğalmak ve top yönlendirmek istiyorsan
Marcao satılıp bir ozan veya Kaan gelse tadından yenmez. Hem yerli açısından el rahatlar hem de bonservis girdisi sağlayarak limitte rahatlariz ancak en az 12m civarına gitmesi lazim.Bir Marcao satışı gelecek gibi hissediyorum
o zaman orda taylan'ı değiştircen. berkan tempo katıo ama akıllı ve yerinde pası verememsi normal orda muadil olarak emre kılıç vs var tabii gedson gelse muazzam ama gedson'nun durumundan dolayı ve genel takım rotasyonu açısından ben oraya eklemeden çok taylan'ın yerine adam alınması taraftarıyım.fakat berkan'ın çabası ne derece işe yarıyor bence tartışmaya açık. sarfettiği efora karşılık oyuna olan katkısının düşük olduğu kanaatindeyim.
hem o hem taylan topu ele geçirme noktasında çok da yeterli adamlar değil. top kapma süremiz uzayınca eforumuz da düşmeye başlıyor.
o yüzden bu işlere biraz daha yatkın bir oyuncuya ihtiyaç duyduğumuza inanıyorum.
Off sıktin ama bacalarindan olumsuzluk akiyor.Su tip adamlara ayri bi konu acilsada orta sabah aksam aglayip dursalar.hava alanına gidip morutan'ı geri döndürmemiz lazım
Fernando gittiginden beri elinde orijini DOS olan bir Donk bir de Etebo vardi zaten. Kullanmadi degil kullanamadi. Bu takima 6 numara sart
@Keramettin TANRIVERDİ 13.ü ben açayım mı admirim?
2si de gitmeyecek muhtemelen bos yapiyorlarFalcaonun karisi gidiyoruz diyor.Babel evemie dondum diyor.Kimse heycanlanmiyor.Yoksa herkes Babel ve Falcaonun kalmasini mi istiyor.
Gedon cica morutan tercih ederimBerkan gedson cica mı
taylan gedson cica mı görüşleri alalım
zorlu maçlarda berkan
Kilit açmamız gereken maçlarda ise taylanı tercih ederim ben
Biliyorum. Basakin irfan ile bize karsi yaptigini bunlar da denediler. Ama elmas bASKanim hayirdir diyip aldiTemmuz yaZıypr orda mushap
•quod erat demonstrandum•