Serhat Ferhat
Parçalı Üye
- 6 Eylül 2020
- 2.982
- 3.635
- 603
O büyük gotü ile gelip bir sene oynasın, rekorunu kırıp gitsin. Mohamed de çok şey kapar ondan.Gomis, Al Hilal'den ayrılmış.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O büyük gotü ile gelip bir sene oynasın, rekorunu kırıp gitsin. Mohamed de çok şey kapar ondan.Gomis, Al Hilal'den ayrılmış.
Morutan alındı ya Umut napacaksın feghi?Feghouli![]()
Farketmez ustad gonder gelsinVhs mi, betamax mı olsun?

Fener alırsa şaşırmam.O büyük gotü ile gelip bir sene oynasın, rekorunu kırıp gitsin. Mohamed de çok şey kapar ondan.
Mustafa alıp satmak bu kadar kısa sürede zor biraz. Malum mısırla görüşmeler biraz zor oluyor. Tak diye para çıkaracak gücümüz de var mı bilmiyorum.Mohamed, Taylan ve ya Diagne.
Luyindama olabilir.
Morutan alındı ya Umut napacaksın feghi?
ali sever bizim eskileri almayı. demirkolun da bahsettiği herif gomis galiba. şaşırmam ben.Fener alırsa şaşırmam.
Bizim eskileri severler ama Gomis gitmez. Rodrigues gidince kızmıştı herhalde.Fener alırsa şaşırmam.
Bizim için Gedson dan sonra risksiz bir diğer transfer olurdu, bakalım. Ayrıldığı haberini görünce bi gülümsetti.
Bende istemiyorum gitmesini ama 15 verirlerse bizimkiler satar.Mustafa alıp satmak bu kadar kısa sürede zor biraz. Malum mısırla görüşmeler biraz zor oluyor. Tak diye para çıkaracak gücümüz de var mı bilmiyorum.
Luyi sonsuza kadar bizimleymiş
En büyük olasılık Diagne gibi
FM21'de 22 moduyla oynadığım kariyerde 127/145PAMorutanin şöyle esasli bi sikils vidyo kasetini fm profili esliginde paylasir misiniz rica etsem.
Not. Vidyo kasette cennetli cicekli muzik olmazsa sevinirim. simdiden cok tşk
Tokuştursun Fegh ileO büyük gotü ile gelip bir sene oynasın, rekorunu kırıp gitsin. Mohamed de çok şey kapar ondan.