Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mohamed, Taylan ve ya Diagne.

Luyindama olabilir.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Mustafa alıp satmak bu kadar kısa sürede zor biraz. Malum mısırla görüşmeler biraz zor oluyor. Tak diye para çıkaracak gücümüz de var mı bilmiyorum.
Luyi sonsuza kadar bizimleymiş
En büyük olasılık Diagne gibi

Bizim için Gedson dan sonra risksiz bir diğer transfer olurdu, bakalım. Ayrıldığı haberini görünce bi gülümsetti.

Bonservis yok ,cüzi bi maaşıda kabul eder ,bizide çok seviyor 1 yıl bize çok katkısı olur elimizide güçlendirir bu sene istediğimiz bi forvete paramız yetmezsse gomisten faydalanırız ,bence yaşı ve mütevazi karakterinden dolayı yedek kalmayada ses etmez.daha nolsun.valla bence forum yönetimi twitterda gündem yapıp baskı yapalım hoca başkan alır bence

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa alıp satmak bu kadar kısa sürede zor biraz. Malum mısırla görüşmeler biraz zor oluyor. Tak diye para çıkaracak gücümüz de var mı bilmiyorum.
Luyi sonsuza kadar bizimleymiş
En büyük olasılık Diagne gibi
Bende istemiyorum gitmesini ama 15 verirlerse bizimkiler satar.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Morutanin şöyle esasli bi sikils vidyo kasetini fm profili esliginde paylasir misiniz rica etsem.
Not. Vidyo kasette cennetli cicekli muzik olmazsa sevinirim. simdiden cok tşk
FM21'de 22 moduyla oynadığım kariyerde 127/145PA

1629825081658.png

1629825262342.webp

Barış Alper Yılmaz

Hoca Barış'ı kolay harcadı ve taraftar da kolay vazgeçti sanki.
Kerem iyi hoş ama hep bir "kaptırma ve kontra yedirme" korkusu yaşıyorum top Kerem'e gelince.
Oysa Barış daha komple donanımlı ve dengeli bir oyuncu gibi geliyor bana.
Kerem kadar pır pır değil ama daha oturaklı ve makinenin parçası olmaya aday.

Son Marcao olayından sonra (kim haklı, kim haksıza girmeden) Kerem'in biraz dinlenmesi ve durulması gerektiğine inanıyorum.
Bazı işletmelerde ve okullarda kuraldır. Kavga eden iki kişi kimin haklı olduğuna bakılmaksızın ikisi de ceza alır. Bunun gibi yani.

Bu süreyi de Barış'a fırsat olarak sunmak gerektiğini düşünüyorum.....

diagne 5
marcao 8

gomis beleş
ozan kira 1m
gedson 10m 4 taksit
irfan 2.5+takas
halil kira 1m+3m

Arkadaşlar Gomis momis diyorsunuz da bir kadro yapın kimi kesip oynatıyorsunuz bir görelim. Mustafa'yı, Diagne'yi bile yazamıyorken yabancı forvetmi alacağız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt