Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış Alper Yılmaz

Hoca Barış'ı kolay harcadı ve taraftar da kolay vazgeçti sanki.
Kerem iyi hoş ama hep bir "kaptırma ve kontra yedirme" korkusu yaşıyorum top Kerem'e gelince.
Oysa Barış daha komple donanımlı ve dengeli bir oyuncu gibi geliyor bana.
Kerem kadar pır pır değil ama daha oturaklı ve makinenin parçası olmaya aday.

Son Marcao olayından sonra (kim haklı, kim haksıza girmeden) Kerem'in biraz dinlenmesi ve durulması gerektiğine inanıyorum.
Bazı işletmelerde ve okullarda kuraldır. Kavga eden iki kişi kimin haklı olduğuna bakılmaksızın ikisi de ceza alır. Bunun gibi yani.

Bu süreyi de Barış'a fırsat olarak sunmak gerektiğini düşünüyorum.....
Hoca Barışı harcamadi, aksine daha çok süre alacak dedi. Bize rekabet lazım ve yavaş yavaş o kadroyu kuruyoruz. Formayı alan tutması gerek, yoksa başkası oynar.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Son performansından sonra Diagne'yi satar mıyız emin değilim
2 milyona satmazsın da 4-5 milyona satılır gibi
Yanlış anlamayın ama nazar değmesin bu sezon ki Diagneyi 15milyon Euro’ya alamazsın. Çalım var, pres var, boş alan yaratma var, tank gibi ayakta kalıyor, hızlı hareket ediyor, ara top atıyor, vuruşlar da fena değil. Vuruşları biraz daha iyileştirse ve az daha beynini kullanabilse minimum 30m Euro ederdi. Hayır İngiltere DNAsıyla falan mı oynadılar bambaşka birisi. Bence mustafa formsuz falcoa yok hükmünde bence bu sezon diagneyi tutalım takımda

Arkadaşlar Gomis momis diyorsunuz da bir kadro yapın kimi kesip oynatıyorsunuz bir görelim. Mustafa'yı, Diagne'yi bile yazamıyorken yabancı forvetmi alacağız?
Renkdaş her maç aynı rotasyonla oynamayız diye düşünüyorum.Ama ne olursa olsun şu halde geri beşliden birini yerli yapamazsak zor, dediğin gibi.

Yanlış anlamayın ama nazar değmesin bu sezon ki Diagneyi 15milyon Euro’ya alamazsın. Çalım var, pres var, boş alan yaratma var, tank gibi ayakta kalıyor, hızlı hareket ediyor, ara top atıyor, vuruşlar da fena değil. Vuruşları biraz daha iyileştirse ve az daha beynini kullanabilse minimum 30m Euro ederdi. Hayır İngiltere DNAsıyla falan mı oynadılar bambaşka birisi. Bence mustafa formsuz falcoa yok hükmünde bence bu sezon diagneyi tutalım takımda
30 yaşına geldi yahu

Adam gitmiyor usta napalim.

Umarim bi caresini buluruz!

Bu arada Gedson olmazsa Dieng olur gibi bir hava var.
Bak Dieng olabilir çünkü savunma yönümüz iyice zayıfladı. Kerem zaten sıfır bir de Morutan defansta zayıf diyorlar. Yıldırıcı bir önlibero uyabilir.

Mustafa kardeş Gedson konusunda aynı fikirdeyim kesinlikle. Lakin;

Gedson
Morutan
Cica
Nelson
Luyi
Pva
Boey
Muslera

etti sana 8 yabancı ve forvetsiz kaldın. Mustafa, Diagne birini bile yazamıyorsun. Ben burada bunun stresini yaşıyorum. Ama geri kalan herkes rahat maşallah.

Gedson tabikide gelsin ama sistem çöktü. Halil tek forvet olmaz onu da 3 yerlide kullanacaksın. Nelson transferi sistemi kilitledi çünkü geri beşlide yerli kullanamıyoruz. Şu an koca kulüp forvetsiz. Ben burda bir tarafımı yırttım yerli kaleci şart diye ama dalga geçildik.
PVA Muslera gayet kesilebilir stres yapma

Harroui - Nottingham Forest transferi sonuclanmadi henuz. Harroui'yi isteyen bir kac kulup daha varmis kafasi karisikmis o yuzden.

Sparta yonetimi de Harroui'yi satmadan kimseyi alamiyoruz cunku sicak para lazim yeni transferler icin dediler. Onun cabuk karar vermesi lazimmis.
Harroui için konuşulan rakamlar ne kadar acaba ? Morutan gibi onu da bitiremez miyiz acaba ?

Hoca Barışı harcamadi, aksine daha çok süre alacak dedi. Bize rekabet lazım ve yavaş yavaş o kadroyu kuruyoruz. Formayı alan tutması gerek, yoksa başkası oynar.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Aslında doğru. Başlarda Kerem'i oynatmıyor diyorduk. Yavaş yavaş monte etti 11'e....

Ama işte bu adam bizi delirtmez diyemiyor kimse. Manyak bir adam vezirde ediyor rezilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt