Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Nerelerdesin Allah'ın adamıiyi oldu ucuz kurtulduk bu takozdan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerelerdesin Allah'ın adamıiyi oldu ucuz kurtulduk bu takozdan.
Yaw millet hayal aleminde yabancı sol kanat 6 numara yabancı forvet ne ararsan var forumda
acaba diyorum biz farklı takımın maçlarını mı izliyoruz ?Yanlış anlamayın ama nazar değmesin bu sezon ki Diagneyi 15milyon Euro’ya alamazsın. Çalım var, pres var, boş alan yaratma var, tank gibi ayakta kalıyor, hızlı hareket ediyor, ara top atıyor, vuruşlar da fena değil. Vuruşları biraz daha iyileştirse ve az daha beynini kullanabilse minimum 30m Euro ederdi. Hayır İngiltere DNAsıyla falan mı oynadılar bambaşka birisi. Bence mustafa formsuz falcoa yok hükmünde bence bu sezon diagneyi tutalım takımda
Fener başını alır sonra gelir geri kalanınıda alır drogba ve sneijderden sonra öldürseler fenerse oynamıcal adamlardan biridir gomişfb almasında
transfer sürecinden sıkılıp kaçmıştım kral.Nerelerdesin Allah'ın adamı
irfan keser Cipeye guvenmem ben. ömer bayram duran topların başına geçmediği sürece idare eder kiytirik ligde. Ha gönül ister başkası olsaydı ama yok.İyi de Pva'yı kesebilecek tek adamı da kiraya verdi bizim ulemalar. Muslera'yı Çipe mi kessin Fatih mi renkdaş? Nelson alınmasa Alparslan dı belki şimdi o da olmaz. Stres yaptım.
2 ay öncesine kadar Morutan hayaldiYaw millet hayal aleminde yabancı sol kanat 6 numara yabancı forvet ne ararsan var forumda
Hücuma dönük orta saha.Hangi bölgede oynuyor
3 milyon, 3 milyon fakirik, fakirik.dieng 5m salarlar almak lazım
Tamam, ikna oldumirfan keser Cipeye guvenmem ben. ömer bayram duran topların başına geçmediği sürece idare eder kiytirik ligde. Ha gönül ister başkası olsaydı ama yok.