Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış anlamayın ama nazar değmesin bu sezon ki Diagneyi 15milyon Euro’ya alamazsın. Çalım var, pres var, boş alan yaratma var, tank gibi ayakta kalıyor, hızlı hareket ediyor, ara top atıyor, vuruşlar da fena değil. Vuruşları biraz daha iyileştirse ve az daha beynini kullanabilse minimum 30m Euro ederdi. Hayır İngiltere DNAsıyla falan mı oynadılar bambaşka birisi. Bence mustafa formsuz falcoa yok hükmünde bence bu sezon diagneyi tutalım takımda
acaba diyorum biz farklı takımın maçlarını mı izliyoruz ?

•quod erat demonstrandum•

Yönetim ve Hoca transferde doğru işler yapıyor.
Aldığımız genç oyuncular kadar elimizdekilerin değerini düşürmüyorlar.
(Şansımız da yanımızda)
Diagne ve Feghouli oynatılıyor. Göz dolduruyorlar ve gol de atıyorlar.
Hatta bugün gönderilse kimsenin ah vah etmeyeceği Luyindama bile gol atıyor ve son maçta da iyi oynayıp piyasa yapıyor.
Şu hali ile üçünü de isteyene iyi paraya satabilirsin.

Biz genel olarak transferlerimizi tamamladık. Eksikler ismen belli zaten.
Sanırım bu sene akşam pazarından biz karlı çıkacağız.
Almak için bir yere saldırmayacağız ama FB gibi diğer ülkelerde transferde ağır kalan takımlar taraftar baskısı ile piyasaya saldıracaklar ve baktıklarında kendi takımlarında (nispeten) iyi oynayan Defans (Luyindama), Orta Saha / Kanat (Fegh) veya Forvet (Diagne) görecekler.

İyi de Pva'yı kesebilecek tek adamı da kiraya verdi bizim ulemalar. Muslera'yı Çipe mi kessin Fatih mi renkdaş? Nelson alınmasa Alparslan dı belki şimdi o da olmaz. Stres yaptım.
irfan keser Cipeye guvenmem ben. ömer bayram duran topların başına geçmediği sürece idare eder kiytirik ligde. Ha gönül ister başkası olsaydı ama yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt