- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
kolpacell yasaklanmadı mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya da şöyle bir şey düşünüyor olabilir yönetimimiz ve hocamız eğer Harroui'nin kesiciliği yüksekse. Pres gücü yüksek bir orta saha olur gibi şu şekilde.Geçen maç konusunda da yazdım, şu kadroyu bir şekilde kurmalıyız. Harroui'yi izleyenler, bilenler geride kesici rolünde oynar mı söyleyebilir. Ona göre belki de hem Gedson hem Harroui olabilir. Ya da arkayı Gedson - Harroui yapıp Cica 10 numaraya geçebilir. Bu şekilde kurarsak kadroyu çok rahat bir şekilde maç içinde Halil de gelirse 4-4-2şekline de geçebiliriz. Ben orta sahaya ayağı ortalama, hareketli, net bir kesici ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. Dieng ismi geçmiştir diye yazdım, iyidir ya da kötüdür bir fikrim yok.
Ekli dosyayı görüntüle 136439
Ekli dosyayı görüntüle 136441
Taylan ı alır giderler aman diyeyimFernando regesi istesek sevilla salar mı
İşte futbol dehası. Herkes takımı ilk 11den ibaret sanıyor. Yedeklere bakıyorsun Berkanın yedeği Aytaç, Taylanın yedeği yokharroui yi ilk 11 için aldığımızı kim söyledi. aynısı morutan için de geçerli. direk 11e atmak yerinle zamanla rotasyona dahil olacaklarını düşünüyorum. konuşulan isimlerden bir tek gedson gelirse banko 11 oynar. halil harroui morutan ı ilk 11de beklemiyorum ilk etapta
Mükemmel benceYa da şöyle bir şey düşünüyor olabilir yönetimimiz ve hocamız eğer Harroui'nin kesiciliği yüksekse. Pres gücü yüksek bir orta saha olur gibi şu şekilde.
Ozan'nın ya da Kaan'nın çok zor olduğunu düşünüyorum bu arada.
Ekli dosyayı görüntüle 136444
3 milyona çözersek çok iyi bi hamle olur.Harroui'nin sözleşme bitişine 1 yıl kalmış
Hem de Halil' in eski takım arkadaşı
Hayır abartalım. Orta saha rotasyonumuz rezalet ötesi. Ne kadar çok o kadar iyi.Harrouri veya Gedson'dan biri gelmeli abartmayalım ha Taylan gidiyorsa o ayrı, para varsa bu ikiliden biri yerine Dieng gibi biri alınmalı.
Dieng olmaz gibi yabanci sinirina takılır.+ Dieng onu da unuttun.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bonservis limiti belli mi renktaşFeghouli gitmiyorsa Harroui ve Gedson'un beraber geleceğini düşünmüyorum. Çünkü ikisinin birden gelmesi limiti aşar. Benfica Gedson'u kiralamaya hiç sıcak değil, bonservis istiyor. 10 mio€'dan aşağı da salmazlar. Harroui de 3 mio € desek kafadan 13 mio € bonservis ücreti demek limiti aşmak demek. Bunların yanı sıra Halil de var.
Bence Harroui ve Halil'i alıp, Kiralık Gedson için 1 Eylül'den itibaren tok alıcıyı oynayarak Benfica'yı darlayacağız. Olursa olur.
Olmazsa da Taylan-Berkan-Aytaç- Cica-Harroui-Feghouli-Emre Kılınç rotasyonu bizi götürür. Gedsonlu bir kadro tabii mükemmel olur ama Harroui de iyi topçu.

Diğerleri gelsin ondan vazgeçerim.Dieng olmaz gibi yabanci sinirina takılır.
Berkan ve Taylan yedek kulubesinde oldugu zaman 90 dakika boyunca tempo yapabiliriz.girenler tempolu cikanlar tempolu buna dayanacak takim yok gibi super ligde umarim Gedson HAR.cica ortasahasi olur.Tarihi karar Marcao satılacak, Ozan gelecek.
Muslera yedek, İrfan gelecek.
Orta saha Harroui, Gedson, Cicaldau.
Yedeklere bak hele, Berkan ve Taylan.
Cok güçlü bir kadro.
Ikinci takım bile şampiyonluğa oynar.
Bir de üstüne Dieng çektin mi, 3 kupa bizimdir.
Tamam hayallerim var hemen hor görmeyin.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
hem de morocco luHarroui'nin sözleşme bitişine 1 yıl kalmış
Hem de Halil' in eski takım arkadaşı