Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
becalini sacma hareketleri ve aciklamari oyunculari baya etkiliyodur. morutan soyluyo zaten gs appdeki videoda(formsuzdum ve ustune becali beni cok elestiriyordu gibisinden konusuyor). firsat olsa 1 tanesi bile orda durmaz aslinda ama tanase mali sozlesme uzatti ilginc bir sekilde

Tanase’ye Becali Romanya’daki en yüksek kontratı(350 bin dolar) vermiş, bir de 3 yada 3,5 çıkış opsiyonu koymuşlar. Ondan kabul etmiş.

Marsilya sürpriz yapabilir açıkçası bu sene bizim gibi yapılanmaya gittiler diye biliyorum
selam ahmet renkdasim,

marsilya sampaoli hocanin gelisinden beri yapilanma tandansli bir girisimde...
yeni sezona cok garip basladilar, once derbi deplasmani yaptilar montpellier karsisinda,
ilk yari 2-0 yenik ayrilip 2.yari bulduklari 3 golle galip geldiler.
bu macta dikkatimi ceken nokta; saha disi olaylari. 89 da marsilya dan yedek oyuncunun kafasina atilan sise den akabinde korner kullanmaya giden montpellier oyuncusuna da hedef alan cisim,,
dolayisiyla mac 10 dakika ara verilip oyle tamamlandi...

bu macta marsilya 3241 ile cikip ilk yari kaleyi 1 kez , 2. yari 6 kez bulusturup 3 golle maci kazandi...
2.hafta evinde marsilya 3241 ile cikip bordo karsisinda ise , bu sefer ilk yari 2 gol bulup, 2.yari 2 gol kalesinde gorup maci 2-2 bitirdi... < ilk yarida kaleyi bulan 2 sut... 2.yarida 0 sut.....
payet ve cengiz one cikan isimlerdi bu macta... takim yuzde 60 uzeri topla oynama yapti...

3.mac nice deplasmani yani son hafta oynanan mac, bu macta marsilya yine 3241 le cikip 2l.yarinin basinda yedigi golle 1-0 geriye dustu,,, < marsilya ilk yarida kaleyi 3 kez bulusturdu golle bulusamadi,,, 2.yari 0

mesajin ilk basinda belirttigim derbideki olay,
3.haftadaki nice macinda da benzeri yasandi. mac yarida kaldi dakika yanilmiyorsam 75 di....
cezalar oldu iki tarafada....

demek istedigim, marsilya cok ilginc basladi lige... saha disi ile ugrasiyorlar ,,bugun ise kendi evlerinde nasil bir reaksiyon verecekler merak ediyorum nacizane....

marsilya eslesmesinde ozellikle iki isme dikkat etmeli takimimiz;
payet,cengiz... sezona ikisi de muthis basladi....

detayli olarak genel anlamda rakiplere nacizane bir kac sey yazmayi dusunuyorum lig macimiz bir gecsin oncelikle.

simdilik marsilya tarafina gordugum, formda ofans ayaklari , defanslari icin ayni seyi diyemeyecegim...
mac gunune kadar bu noktalarda elbet degiskenlik olur... guncellenir.

son olarak,

ben bizim grupta asil rakibimizin lazio oldugunu dusunuyorum. lazio karsisinda iki mac ozelinde yenilmemeliyiz, en azindan deplasmanda 1 puan cikarmaliyiz icteki maci alacagimizi dusunuyorum.

marsilya tam istedigimiz sekilde oynayan bir takim. genelde sampoilo hoca 4lu duzende oynatiyordu , marsilya seruveni 3lude ilerliyor simdilik.....

lokomotif grubun en vasat oynayani... ozellikle sag be ve sag stoper maden kivaminda. genel defans ve pivot hatti yumusak ve kirilgan,
sutlara imkan veren, calima imkan veren anlayista... ice bolca giris yapariz bu macta keza dis sutlari bolca denemezsek buyuk hata yapariz .

hayirlisi olsun. iyi bir kura cektigimizi dusunuyorum. top oynamasini isteyen takimlarin agirlikta oldugu,,dise dis maclarin olacagi,,,lazio ile bizim 1.lik icin cekisecegimizi bekliyorum....
ilk cikan biz oluruz temennisiyle.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt