Ahmet Koca
Sarı Üye
- 12 Ağustos 2021
- 250
- 158
- 153
Transfer nöbetinin son günleri > CL şampiyonluğuKeşke 1hafta 10 gün sonra iş bulsaydım. İşyerinde wi fi da yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer nöbetinin son günleri > CL şampiyonluğuKeşke 1hafta 10 gün sonra iş bulsaydım. İşyerinde wi fi da yok.
:red:Dunyada Sangare’ye futbolcu muamelesi yapan tek forum burasi olabilir
becalini sacma hareketleri ve aciklamari oyunculari baya etkiliyodur. morutan soyluyo zaten gs appdeki videoda(formsuzdum ve ustune becali beni cok elestiriyordu gibisinden konusuyor). firsat olsa 1 tanesi bile orda durmaz aslinda ama tanase mali sozlesme uzatti ilginc bir sekilde
40-50 milyonluk satış yaptılar bir de süre kısalmışken 10-12 civarına çıkarlar rahat eğer oyuncunun maaşı düşük olursa.Momo psv haberi gerçek mi psv 7 den fazla vermez bence
Dunyada Sangare’ye futbolcu muamelesi yapan tek forum burasi olabilir

Eskisi gibi değil ama, eskisi gibi olsa Ozan'a 10+ verirlerdi.PL takımları olunca fiyatlar absürtleşebiliyor. Dider Ndong 20'ye falan gitmişti.
İzlemedim reisMohamed ve Diagne giderlerse geçtiğimiz senelerde Mohamed'i almadan önce adı bizimle çıkan Gaich nasıl olur Moskova'da tutmadı ama bence tam bizim ligin forveti.
oha bayağı iyi topçu lea ne yaptın reis?Dunyada Sangare’ye futbolcu muamelesi yapan tek forum burasi olabilir
Zahavi oynamıyo mu40-50 milyonluk satış yaptılar bir de süre kısalmışken 10-12 civarına çıkarlar rahat eğer oyuncunun maaşı düşük olursa.
Aynen öyleTransfer nöbetinin son günleri > CL şampiyonluğu
Tanase’ye Becali Romanya’daki en yüksek kontratı(350 bin dolar) vermiş, bir de 3 yada 3,5 çıkış opsiyonu koymuşlar. Ondan kabul etmiş.
rumen ilhan parlaktanaseye gerek yok ya, adam 26 seneye 27 olacak.
daha genc lazim
Kime futbolcu muamelesi yapalım?Dunyada Sangare’ye futbolcu muamelesi yapan tek forum burasi olabilir
.........................
4 Ay Falcao beklemiş taraftardan nerelere düştük be.. Vallahi beklediğimize değdi bu heriftanaseye gerek yok ya, adam 26 seneye 27 olacak.
daha genc lazim
Aynen öyle sandı bence. Öyle olunca da haklı da olmuş oluyor bir bakıma.nazım sangare mi sandı acaba?
selam ahmet renkdasim,Marsilya sürpriz yapabilir açıkçası bu sene bizim gibi yapılanmaya gittiler diye biliyorum