Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2 m euroya almışlar çok tempolu kanat; potsnsiyelli duruyor.

Reims düşük bütçesiyle çok iyi işler yapıyor Faes de iyidi yine bugün son bölümde, golleri görmesem de
maçı izlerken benimde dikkatimi çekti bu cocuk cok haraketliydi.

İrfancan
Boey-Nellson-Ozan-Pva
Morita
Gedson-Cica
Morutan-Halil-Kerem

Defansif açıdan sarsılmayız ama böyle hala bir şeyler eksik kalıyor takımda. Şu takıma bakıp gol yükünü kim çekecek diye düşünüyorum bulamıyorum.​
Keşke bu kadro olsa ligde atarsin. Geçen sene iyi gol attık yine..

Bu kadro olursa süper birsey olur lig icin

Fenerin gol yememesinin temel sebebi Altay

Çocuk çok iyi oynuyor, hakkını yemeyelim.

Bulduklarından fazla pozisyon veriyorlar her maç.
Ligin en iyi kalecisi cidden ve bunu alma imkanımız varken almadık resmen çok büyük bir hata oldu.

Hala net bir 11 imiz yok. En büyük sorun bu. Her maç sil baştan 11. İşimiz çok zor. Bu hafta orta saha sorunumuzu çözmemiz lazım.

Fenerin gol yememesinin temel sebebi Altay

Çocuk çok iyi oynuyor, hakkını yemeyelim.

Bulduklarından fazla pozisyon veriyorlar her maç.
fena kiskaniyorum. irfan can+ dogan topla yarisi etmez altayin.

ugurcandan da en az 1 tik onde benim icin

Son düzenleme:
Kimse pek konuşmuyor ama bu nelson çok kolay çalım yiyor gibi geldi. İlk golde adam 2-3 kez yatırdı ve en son rakibin peşinden koşarken özürlü gibi koşuyor.
Sanırım biri buna elini arkanda tut penaltı olur demiş. Ama bu abartmış, elleri arkadan bağlanmış gibi koşuyor. birkaç kez denk geldi.

Her maç ama istisnasız her maç defanstan pasla çıkacaz diye 1-2 net pozisyon veriyoruz. Son maç muslera adamlara attı pası Allahtan herif atamamıştı. Bu sistemde her maç gol yeriz.
renkdaş marcao olsa nolur olmasa ne olur. sorun stoper değil ki sorun hatalı oyun anlayışı. marcao varken de aynı hatalar yapılıyordu. defansa ramos'u getir o da 2 maç sonra hata yapar. çünkü biz baskı yesek bile ileri uzun oynamak yerine baskı altındaki adama pas atıp pasla çıkmaya çalışıyoruz. resmen saçmalık. her maç aynı hatalar. terim demek ki yasaklamış bunlara uzun oynamayı. adamlar da tek şeye odaklanmış pasla çıkmak. yanında rakip var yok önemi yok.

bunu yapmaya çalışıyorsun aylardır. bi dönüp bak bakalım defansta baskı yerken 1-2 pasla bu baskıyı kırıp rakibi eksik yakalayıp attığımız gol var mı? bir de dönüp bak bakalım bunu yapmaya çalışırken kaç kere pozisyon verdik kaç kere gol yedik? ana sorun buyken çıkıp gene klasikleşen bireysel hatadan gol yedik diyor. bireysel hatadan gol yemedik, yanlış oyun stilimizden dolayı gol yedik.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ligin en iyi kalecisi cidden ve bunu alma imkanımız varken almadık resmen çok büyük bir hata oldu.
Bence Uğurcan daha iyi kalecilik kalitesinde.

Altay birebirlerde falan daha iyi ama çok baskın bir kaleciye dönüşüyor günden güne.

Tabii Gökdeniz'in şutunun direğin dibinden çıkması da Altaylık değil şans da var.

Btw Altay fanatik fenerli ondan oraya gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt