Oğuzhan Önal
Parçalı Üye
- 13 Ocak 2012
- 4.250
- 1.787
- 1.913
Kendine her scaout diyeni burda paylaşacaksanız işimiz var. adamın yazdığı iki gönderi bile ben futboldan anlamıyorum diye bağırıyor resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok sık paylaşıldı burada; kanaat önderi gibi davranıldı. Ne mal olduğu görülsün diye paylaştım.Bu adam kim ki görüşleri diķkate alınıyor?
Kendisi mutludur durumdan, sürekli reklamı yapıldığı için muhtemelen.
Sol bek yedeğimiz yok cidden. Adamın yorumlarını desteklediğimden değil de Ömer Bayram ile gitmez sadece orası ?Bu adam kim ki görüşleri diķkate alınıyor?
Kendisi mutludur durumdan, sürekli reklamı yapıldığı için muhtemelen.
maçı izlerken benimde dikkatimi çekti bu cocuk cok haraketliydi.![]()
Mitchell van Bergen - Oyuncu profili 25/26
Mitchell van Bergen, 26, Hollanda ➤ Sparta Rotterdam, 2025'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 1.00 mil. € ➤ * 27 Ağu 1999, Oss, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
2 m euroya almışlar çok tempolu kanat; potsnsiyelli duruyor.
Reims düşük bütçesiyle çok iyi işler yapıyor Faes de iyidi yine bugün son bölümde, golleri görmesem de
Keşke bu kadro olsa ligde atarsin. Geçen sene iyi gol attık yine..İrfancan
Boey-Nellson-Ozan-Pva
Morita
Gedson-Cica
Morutan-Halil-Kerem
Defansif açıdan sarsılmayız ama böyle hala bir şeyler eksik kalıyor takımda. Şu takıma bakıp gol yükünü kim çekecek diye düşünüyorum bulamıyorum.
Ligin en iyi kalecisi cidden ve bunu alma imkanımız varken almadık resmen çok büyük bir hata oldu.Fenerin gol yememesinin temel sebebi Altay
Çocuk çok iyi oynuyor, hakkını yemeyelim.
Bulduklarından fazla pozisyon veriyorlar her maç.
fena kiskaniyorum. irfan can+ dogan topla yarisi etmez altayin.Fenerin gol yememesinin temel sebebi Altay
Harbi altay deli bişey olma yolunda gidiyor. Bu hafta izlemedim ama antalya ve ads maçlarında gol yenmediyse tek aebebi altayFenerin gol yememesinin temel sebebi Altay
Maci izleyemedim ama ilk yarida olan oyun ile Cica ve Morutan bizi ayakta tuyuyormus adminim dogru mudurFenerin gol yememesinin temel sebebi Altay
la ben onun için paylaştım zaten. saf saf yorumları var ve sık paylaşılır oldu.Kendine her scaout diyeni burda paylaşacaksanız işimiz var. adamın yazdığı iki gönderi bile ben futboldan anlamıyorum diye bağırıyor resmen
renkdaş marcao olsa nolur olmasa ne olur. sorun stoper değil ki sorun hatalı oyun anlayışı. marcao varken de aynı hatalar yapılıyordu. defansa ramos'u getir o da 2 maç sonra hata yapar. çünkü biz baskı yesek bile ileri uzun oynamak yerine baskı altındaki adama pas atıp pasla çıkmaya çalışıyoruz. resmen saçmalık. her maç aynı hatalar. terim demek ki yasaklamış bunlara uzun oynamayı. adamlar da tek şeye odaklanmış pasla çıkmak. yanında rakip var yok önemi yok.
bunu yapmaya çalışıyorsun aylardır. bi dönüp bak bakalım defansta baskı yerken 1-2 pasla bu baskıyı kırıp rakibi eksik yakalayıp attığımız gol var mı? bir de dönüp bak bakalım bunu yapmaya çalışırken kaç kere pozisyon verdik kaç kere gol yedik? ana sorun buyken çıkıp gene klasikleşen bireysel hatadan gol yedik diyor. bireysel hatadan gol yemedik, yanlış oyun stilimizden dolayı gol yedik.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence Uğurcan daha iyi kalecilik kalitesinde.Ligin en iyi kalecisi cidden ve bunu alma imkanımız varken almadık resmen çok büyük bir hata oldu.
Musleranın etkisi hep. Hiç gitmeyecek gibi davrandık. Senelerdir acayip plansız yönetiliyoruzLigin en iyi kalecisi cidden ve bunu alma imkanımız varken almadık resmen çok büyük bir hata oldu.
O pozisyona inanamadım adam sanki iddia oynamış gibi göre göre adamın önüne bıraktıHer maç ama istisnasız her maç defanstan pasla çıkacaz diye 1-2 net pozisyon veriyoruz. Son maç muslera adamlara attı pası Allahtan herif atamamıştı. Bu sistemde her maç gol yeriz.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya 7 milyon maaş vermeyeceksin başka sol bek alacaksın ya da Ömer olacak.Sol bek yedeğimiz yok cidden. Adamın yorumlarını desteklediğimden değil de Ömer Bayram ile gitmez sadece orası ?