Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanılmaz yav bunu başka bir kaleci yese şike deriz burda. Her sene sırf bedava diye kaleci alıyoruz sonra böyle çıkıyorlar. Kıy biraz paraya eli ayağı düzgün bir kaleci al
cenk gonenden beri yerli kaleciye para vermedik galiba. belki sinan icin kiralama bedeli odemisizdir tam.hatirlayamadim simdi

İnanılmaz yav bunu başka bir kaleci yese şike deriz burda. Her sene sırf bedava diye kaleci alıyoruz sonra böyle çıkıyorlar. Kıy biraz paraya eli ayağı düzgün bir kaleci al

Asil altyapidan sorumlular sorgulanmali

Ugurcani begenmeyen kaleci antrenorleri hala orda calisiyor
Begendikleride ismail cipe

Tovbe yarrabi bunu sorgulayan hicmi bi yonetim yok

40 senedir bir tane turk kaleci cikaramazmi bi kulup altyapisindan

Çok bireysel hata yapıyoruz bu sorunu transfer vs çözmez .. Bir kere biz şu kalemizin önünde pas yapma huyundan çıkmamız lazım.. Yemin ederim paslaşırken kalp atışlarım hızlanıyor. Olmuyor abi işte başka bir şey deneyin olmuyor.. bu sadece bu maçlık bir şey değil her maç aynısından pozisyon yiyoruz. Yeter arkadaş!!!

cicaldau bana bizim belhanda için uydurduğumuz 8.5 numara oyuncusu gibi geliyor. 8 giib değil, 10 gibi de değil.

hem onu oynatıp hem de önde ofansif orta saha kullanmak pek akıl karı değil gibi.
Bunlar göreceli konular bence, Barış bugün defansa çok yardıma geldi. Morutanla ikisi oynarken de pozisyon vermedik pek.

Top %7x sende kalsa zaten bunları düşünmene gerek yok.

2 eylül ve 8 eylül gelsin de bunları o zaman konuşuruz.

beyler madem orta saha arıyoruz bir zamanların gsc forumun gözde ismi teji savaniere sulanalım :D
Bu sene 2 maçta 1 gol 1 asist yapmış, Fransa milli takımında oynama başlamış, geçen seneyi de 5 gol 7 asist ile kapatmış. Zamanında alacaktık o herifi, kaçan balık büyük oldu maalesef.

ilk yarıda ön saha ve rakipte topun olduğu alanlara kolektif baskıda da gayet iyidik pek çıkarmadık öne geçince ve yorugnluk çökünce zaten baskı ve top kazanma seviyesi çok düştü , geri dönüşler de azalınca karşsında turgutluspor da olsa yiyosun

Beni endişelendiren hocanın üç 8 no ile oynamak isterim düşüncesi. Sizce Gedson bizim orta saha problemimizi çözer mi?
Baştan beri çözeceğini düşünüyorum. Hem tempolu hem teknik hem de akıllı muadil bir orta saha zaten ligde yok.

Dar alanda da top alıp kullanmayı iyi beceriyor, alan savunmasında da çok başarılı, geçişleri savunmada da.

Tabii niye skor üretmiyor diye eleştirenler oluyor ama onlara diyecek lafım yok.

Btw ben o işten ümidi kestim, olmayacak gibi.

bu arada yaptığımız ilginç paslaşmalar her zaman felaket ile sonuçlanmıyor

bugün o şekilde çıkıp etkili olduğumuz anlar da oldu sayısı az olsa da.

galiba ft o anların büyüsüne kapılıp sürekli yapabileceğimizi sanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt