Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.240
- 12.986
- 2.658
Bize lazim olan dieng gedson halil birde yerli kaleci.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elneny sirt donuk pas istasyonu olabilir mi? topla donusleri nasil? bilindik bir herif ama hic alici gozle izlemedim
cenk gonenden beri yerli kaleciye para vermedik galiba. belki sinan icin kiralama bedeli odemisizdir tam.hatirlayamadim simdiİnanılmaz yav bunu başka bir kaleci yese şike deriz burda. Her sene sırf bedava diye kaleci alıyoruz sonra böyle çıkıyorlar. Kıy biraz paraya eli ayağı düzgün bir kaleci al
Hoca her transfer sezonunda gidecekler olacak diyor ama bekledigimiz isimler gitmiyor olan gariplere oluyor ya oZorn gidiyor Ya sekidika gidiyor Gonder Babeli Falcaoyu Fegi .Diagneyi .Hep ayni terane.Şu zamanımız var lafından tiksiniyorum artık
Keşke sahay sıçsaydı da çıkmasaydı
cenk gonenden beri yerli kaleciye para vermedik galiba. belki sinan icin kiralama bedeli odemisizdir tam.hatirlayamadim simdi
İnanılmaz yav bunu başka bir kaleci yese şike deriz burda. Her sene sırf bedava diye kaleci alıyoruz sonra böyle çıkıyorlar. Kıy biraz paraya eli ayağı düzgün bir kaleci al
Bunlar göreceli konular bence, Barış bugün defansa çok yardıma geldi. Morutanla ikisi oynarken de pozisyon vermedik pek.cicaldau bana bizim belhanda için uydurduğumuz 8.5 numara oyuncusu gibi geliyor. 8 giib değil, 10 gibi de değil.
hem onu oynatıp hem de önde ofansif orta saha kullanmak pek akıl karı değil gibi.
Bu sene 2 maçta 1 gol 1 asist yapmış, Fransa milli takımında oynama başlamış, geçen seneyi de 5 gol 7 asist ile kapatmış. Zamanında alacaktık o herifi, kaçan balık büyük oldu maalesef.beyler madem orta saha arıyoruz bir zamanların gsc forumun gözde ismi teji savaniere sulanalım![]()
orada en azından ömer var. gerçi pva da tam anlamıyla oturmadı. sağda boey harici yedek de yokSol bek yedeğimiz yok cidden. Adamın yorumlarını desteklediğimden değil de Ömer Bayram ile gitmez sadece orası ?
Resmen stress yapmışlar. Sahaya ciddi tecrübe lazim. İnşallah on libero için bu profilde birini alırız2.yarı bu kadar düşmemiz neye bağlı ben çözemedim. Cicanın çıkması bu kadar etkilememeli yav
Baştan beri çözeceğini düşünüyorum. Hem tempolu hem teknik hem de akıllı muadil bir orta saha zaten ligde yok.Beni endişelendiren hocanın üç 8 no ile oynamak isterim düşüncesi. Sizce Gedson bizim orta saha problemimizi çözer mi?
Mahmut var, o oynar.orada en azından ömer var. gerçi pva da tam anlamıyla oturmadı. sağda boey harici yedek de yok
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onu da yapamiyoruz. Takimda sakar çok.bence en kolayı bizde otobüs cekme futboluna gecelim nasılsa bi tane sıkıstırırız ve yorulmadan mac kazanırız .
cenk gonenden beri yerli kaleciye para vermedik galiba. belki sinan icin kiralama bedeli odemisizdir tam.hatirlayamadim simdi