Çetin Gürzap
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.495
- 3.263
- 1.893
En iyi kadroyu kursak ve başına en iyi hocayı getirsek 38'de 38 yapamayacağız. Aykut Kocaman yapabilir onu bir tek. Kasımpaşa faciası falan denmiş noliyir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu İtalya’daki performansına bakıp göreceğiz, Sassuolo boş adam almaz. Bizde direkt oynayacak adamdı.Harroui ağlanacak bi adam değil gedson olmuyorsa farklı alternatifleri olmalı. Harroui rotasyon için iyi olurdu sadece
Düşünmüyorlar renkdaş derdi geliyor bizi geriyor. Adam hala Ömer Bayram, Babel sokuyor oyuna görmüyor musun, dünya umurunda değil.Bana ne ya terim ve yönetim düsünsün
Dün o 2-1 yedigimizde macin dönecegini cok iyi biliyordum. Kendimi Ilk yari sonunda maglubiyete hazirlamistim bence 3 puani kacirmadik 1 puan kazandik reis. Biz bunlari görüyoruz hoca görmüyor ya. Elimizden gelen bisey yok. O yüzden artik fazla umursamak istemiyorumDüşünmüyorlar renkdaş derdi geliyor bizi geriyor. Adam hala Ömer Bayram, Babel sokuyor oyuna görmüyor musun, dünya umurunda değil.
Kante gelsin mi
Mantıksız bir hareket olurBazi transferler uefa ya yazilmaya bilir dedi
Halil gelirse halil oynar halil-kerem-taylan ya da berkan en mantıklısı yerli kaleci oynatmak ama kimi alacaksın ki irfanı bırakmıyorlarmış galiba1 orta saha anca alırız 2. imkansız yerliyi nerede oynatacağız? kadro planlamasında orta alana 2 yerli yazmış hoca kafadan savunmada Ömer hariç alternatif yok anca son gün yerli kaleci gelirse işin rengi değişir yoksa 2 yabancı gelsin o gelsin bu gelsin e kim oynayacak yerli?