Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En iyi kadroyu kursak ve başına en iyi hocayı getirsek 38'de 38 yapamayacağız. Aykut Kocaman yapabilir onu bir tek. Kasımpaşa faciası falan denmiş noliyir

bazı arkadaşlar dünkü puan kaybını çok önemsemiyor ama dün sadece 2 puan kaybetmedik bu takımın sağlam 6 numara olmadan takımın yetersiz olacağını da görmüş olduk

1 orta saha anca alırız 2. imkansız yerliyi nerede oynatacağız? kadro planlamasında orta alana 2 yerli yazmış hoca kafadan savunmada Ömer hariç alternatif yok anca son gün yerli kaleci gelirse işin rengi değişir yoksa 2 yabancı gelsin o gelsin bu gelsin e kim oynayacak yerli?

ön libero transferi genç olmaz bence, aanholt tarzında banko verim verecek biri lazım

Düşünmüyorlar renkdaş derdi geliyor bizi geriyor. Adam hala Ömer Bayram, Babel sokuyor oyuna görmüyor musun, dünya umurunda değil.
Dün o 2-1 yedigimizde macin dönecegini cok iyi biliyordum. Kendimi Ilk yari sonunda maglubiyete hazirlamistim bence 3 puani kacirmadik 1 puan kazandik reis. Biz bunlari görüyoruz hoca görmüyor ya. Elimizden gelen bisey yok. O yüzden artik fazla umursamak istemiyorum

O degilde hoca gedsonu bekliyoruz olmazsa görustuklerimiz var demisti. Insallah alternatifini aliriz. Harroui acaba alternatifi miydi?

1 orta saha anca alırız 2. imkansız yerliyi nerede oynatacağız? kadro planlamasında orta alana 2 yerli yazmış hoca kafadan savunmada Ömer hariç alternatif yok anca son gün yerli kaleci gelirse işin rengi değişir yoksa 2 yabancı gelsin o gelsin bu gelsin e kim oynayacak yerli?
Halil gelirse halil oynar halil-kerem-taylan ya da berkan en mantıklısı yerli kaleci oynatmak ama kimi alacaksın ki irfanı bırakmıyorlarmış galiba

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt