Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın önünde oynayan şahıs kerem denen artist dün 20 top kaptıran kişi,maçın en fazla tip kaptıran kişisi.Buarada kademesine girmesi gereken kişi de o artist yüzünden 8 maç ceza alan sol.ayakli marcao
Keremin rezilligine laf yok fakat pva da az degil hic ilk golden once rakip ceza sahada 2 kisinin arasina girmeyecek

Mevcut defanstan oyunu pasla başlatma (daha doğrusu başlatamama) sorunu devam ederse Dieng doğru oyuncu olmaz diye düşünüyorum. Hoca aynı anlayışla devam edecekse Biglia Seri tarzı bir oyuncu gerek bize. Gedson'u artık bizim için imkansız olarak görüyorum.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tam aksine, 3 lü defansta defansif sorumluluğu daha az olur; hücuma katılmaya fazlaca hevesli bir bek için daha iyi...
Abi isin komik tarafi bu adamin hucumu da iyi degil ki, geldiginden beri bir kez iyi top cevirdigini gormedim en bos pozisyonlarda bile.

Hucumdaki tek olayi ara sira gol atmasi gibi gorunuyor

Dieng’in hızlı güçlü iyi bir kesici olup pas şiddetini ayarlamada güçlük yaşadığı ve dribling yaparken dengesiz olduğunu söylüyor izlediklerini iddia eden YouTube yorumcuları

24 yasindaymis kalu
Screenshot_20210830-212003_Opera.webp

Satılsaydı şampiyonluğu sattınız diye konu açardınız. Kim bilebilirdi böyle bir hareket yapacağını?
Değerini bulan futbolcu satılır 13 milyonluk teklif her yere yazıldı ve defansif olarak defoları olan bi herif marcao önünde luyi örneği varken bide 4’e aldığın herifi 3 katına satmak başarıdır

çift haneli kazanacağın herif ileriki senelede belkide beleşe gitcek yani kimse kaldığı yerden devam eder demesin imkansız bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt