Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav olum siz ev hayatınızda iş hayatınızda sosyal hayatınızda da hep böylemisiniz? Ne kadar çok yangını seviyorsunuz, bi sakin olun yav. bu adamı bulup getiren de hoca yollayacak olan da o. Hemen bela okumalar falan ne oluyoruz

Mostafa yı hiç beğenmemiştim giderse çok sevinirim buradaki arkadaşlar ilk geldiğinde 5 maç oynadı diye üzülüyorsa bende 30 yaşımda onca maçta 5 maç iyi oynarım Galatasaray gibi takımla Anadolu takımına karşı sanki real Madrid Li Ramos u ezdi de gol attı

Ulan adam gibi komple bir forvet almıştık, içine ettik onu da harala gürele gönderiyoruz. Zımpa gibi şutlar kafaları vardı bu kötü takımda harcandı gitti. Daha alınmamış halile mi güveniyor hoca. Hoca saçmalıyor yine
valla sen nerde izledin zımba gibi kafa şutlarını bilmiyorum ama adama gelen bütün kafa toplarını kaleciler leblebi gibi topluyodu onu bırak ayağıyla bile isabetli sert bi vuruş görmedim ben gören bilen varsa paylaşsın arkadaşlar artı oyunada bi efektiflik katmadı oyuna katılımıda çok zayıf bunun verdiği katkının kat kat fazlasını halil 5 maçta fazlasıyla verdi

Mostafanin bonservisini hangi ara aldik da simdi fransizlara satiyoruz??

Kırk yılın başı genç potansiyelli scout önerili forvet alıp onu da çarçur etmek ilginç olur.Satacaklarını düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt