Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep varsayimlar olarak konusuyoruz ancak eger Mohamed gs'de kalmak istemiyorsa oyuncudan hic para kazanamayip kaybetme ihtimalimiz de olabilirdi. O acidan bu transfer belki iyi olabilir. Ancak varsayim dedigim gibi. Oyuncu kalmak istiyor mu istemiyor mu kritik soru bu.
Gitmek isteyen oyuncuyu tutmak da yanlış. Adamın burada mutlu olduğunu düşünmüyorum. Geldiğindeki performansı zaten bir daha yakalayamadı.

Hep varsayimlar olarak konusuyoruz ancak eger Mohamed gs'de kalmak istemiyorsa oyuncudan hic para kazanamayip kaybetme ihtimalimiz de olabilirdi. O acidan bu transfer belki iyi olabilir. Ancak varsayim dedigim gibi. Oyuncu kalmak istiyor mu istemiyor mu kritik soru bu.
Gedson yedeğin yedeği olduğu takımda kalmak istiyor mudur sizce?Ama kulübü satmıyor işte biz de çok akıllı olduğumuz için elimizde bir sakat bir deli varken Mustafayı yolluyoruz

MM bonservis bedeli 4 milyon dolar bu arada cebimizden çıkıcak.

Momo gitmez Diagne gider diye düşünüyorum ama sanırım planlar bu konuda tutmuyor

Mostafa mohammed fani olarak sunu acik olarak belirtim

Mostafanin Ankaragucu maci sonrasi, mental olarak ciddi sikintilar basladi, eski heyecanli heryere basan o guclu Mohammed yok.

Olabilir, bizim orda olmadi belki Fransada patlayabillir.

Ama Mohammed baskiyla gitmedi bu 100%, kendi gitmek istedine cok eminim.

Şimdiye kadar hep bekledim, laf söylemedim ama ciddi ciddi Muhammed'i satıyorlarsa, hele ki ufak bir rakama, benim için her şey tersine döner. O saatten sonra sadece Fatih Terim'in takımdan gitmesini beklerim.

10 milyon da olsa hayır, 15 milyon da olsa hayır. O çocuğun bizde yapacak daha çok işi var.

ne hizmeti olmuş yaw oynadığı 10 maçın 6sında takımı ve teknik ekibi sallamadı

gitsin fransızlara da yapsın bunu görelim
Valla dostum herkesin görüşüne saygı duyarım da son dk forvetimiz gidince ve zor duruma düşmus olmamız ortada fener maçında atılan golu kimin attığını ve güzelligini görmüyorsan birşey diyemem diagne ye bağlı kalmak hosuna gidiyorsa öyle olsun demek ki 2.sinif adamları beğeniyorsun

bizim satış listemizde değildi oyuncu hiç iması bile yapılmadı bunun bence baktı olmuyor burda bunaldı baskıdan ayrılmak istedi gayet normal bunlar biz hep böyle genç oyuncular aldık herkes zamanla ayrılıcak takımdan yerine oyuncu vardır anlaşılan gelir o oynar

Simdi bu Dike denilen topcu iyi mi kötü yokmu izleyen analiz edebilecek bir arkadas?

Mostafa'nın kalitesi belli, sorunları olduğu da belli. Bu kalitedeki bir forvetin sorunlarını çözüp takıma monte etmek de teknik kadronun göreviydi. Beceriksizlik bunun adı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt