Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genelde bizden çıkan rakamları şişirip girecek rakamları da azaltıyorlar
Vallahi pek oyuncu satamadığımız için bundan emin olamiyorum.
Aklıma maicon geliyor her yerde 5 milyonlar çıkarken şampiyonluk maçından önce elimiz en güçlü olduğu anda adam 1.5 milyona gitti. :D
Üzerine birde parasını da vermediler.:asd:

Yanliz mo gelmeden istatistikleri düsündürüyordu beni yaklasik 30 macta 11 gol zamalekte 2 sene üst üste, Cok iyi sayilmaz bi golcü icin. Sonra Bize geldi ve bi forvette olmasi gereken herseyi gösterdi, fizigide Cok iyidi anlamadim bu isten birsey. Belkide 7 milyon kazanip bunla Halil gedsonun alabilsek daha hayirli olacak. Ama yinede diagnenin yerine iyi bi santrafor gerek.

20 üstü golü kim atacak renktaş?halil mi cagne mi morutan mı?bize kanat forvet değil yardımcı forvette değil son vuruşu iyi bi golcü lazım.elinde olanı satıp halile nasıl emanet eder o işi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vallahi pek oyuncu satamadığımız için bundan emin olamiyorum.
Aklıma maicon geliyor her yerde 5 milyonlar çıkarken şampiyonluk maçından önce elimiz en güçlü olduğu anda adam 1.5 milyona gitti. :D
Üzerine birde parasını da vermediler.:asd:
Bakalım yeni yönetimle gelen adamları test ettik gidenleri de edersek tam olacak :asd:

Apo olsaydı şimdi Samattayı almak için Fenere teklif yapmıştı kesin :asd:
Bkz: 2018-2019 transfer dönemi Vagner Love olayı

“On my personal responsibility, the Turkish Galatasaray will activate the purchase clause of Mustafa Mohamed today from the Zamalek club for 4 million dollars and loan him to Bordeaux for a season for one million euros, and the preference for buying the French club for 4 million euros, and the Egyptian star is now on his way to a medical examination, and then it will be done, official announcement”

2n1OymU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt