fotosunda terim var terimin yakını bu garanti
bu kullandığı fotoğraf nette bulunan bir foto değil
bariz ft'nin haber verdiği yan çar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fotosunda terim var terimin yakını bu garanti
götmen özdemir meselesi var kulüpte. 2-3 transferde taş koymaya çalıştı iddiaları var. puşt bir herif olduğunu biliyordum da koca GSnin böyle puşta mağlup olmasını anlayamam.ne bu şimdi ?
Vallahi pek oyuncu satamadığımız için bundan emin olamiyorum.Genelde bizden çıkan rakamları şişirip girecek rakamları da azaltıyorlar

eski gs muhabiri şimdinin puşt oyuncu menajeriKim bu Gökmen yahu
Yanliz mo gelmeden istatistikleri düsündürüyordu beni yaklasik 30 macta 11 gol zamalekte 2 sene üst üste, Cok iyi sayilmaz bi golcü icin. Sonra Bize geldi ve bi forvette olmasi gereken herseyi gösterdi, fizigide Cok iyidi anlamadim bu isten birsey. Belkide 7 milyon kazanip bunla Halil gedsonun alabilsek daha hayirli olacak. Ama yinede diagnenin yerine iyi bi santrafor gerek.
Bakalım yeni yönetimle gelen adamları test ettik gidenleri de edersek tam olacakVallahi pek oyuncu satamadığımız için bundan emin olamiyorum.
Aklıma maicon geliyor her yerde 5 milyonlar çıkarken şampiyonluk maçından önce elimiz en güçlü olduğu anda adam 1.5 milyona gitti.
Üzerine birde parasını da vermediler.![]()

Terimin yakini ya da biat edenlerden adam fatih terimi Galatasaray'ın üstünde görüyor fatih terim giderse bırakır Galatasaray'ı o derece seviyor belli.fotosunda terim var terimin yakını bu garanti
Ayıyla dans etmek gibiBu sorumsuz herifin kafasıyla yola çıkarsak çok yolda kaliriz
bizim kulübün scout departmanını bence komple temizlemek lazım sanki oradan isimler sızıyor gibisokucam gökmen özdemir kim her yerden çıkıo bu adam kulubün nasıl bu kadar içinde
Istatistige bakinca bi eksik var. Bende istiyordum kalmasini ama neyse.20 üstü golü kim atacak renktaş?halil mi cagne mi morutan mı?bize kanat forvet değil yardımcı forvette değil son vuruşu iyi bi golcü lazım.elinde olanı satıp halile nasıl emanet eder o işi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu eylem hata olabilir bireylerin ilişkileri kontrol edilmelibizim kulübün scout departmanını bence komple temizlemek lazım sanki oradan isimler sızıyor gibi
Aynen onu kastediyor. Sentetiene gitmesi için baya cabalamistiMenajer olan gökmeni mi kastediyor acaba? Bay transferinde de comak sokmaya calismisti