- 1 Haziran 2015
- 27.730
- 19.273
- 2.148
orta saha forvetten daha önemli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
satışlar için son gün avrupaya.geriden gelerek okuyorum ama bir şey anlamadım
mo kesin gitti mi halil ne oluyor
bugün son gün mü
Allahtan bir dönemde iki transfer olmuyor yoksa boru 2m gitmiştiBoey verelim onlara Yedlin'i tutalım. Öyle yapar bizim transfer komitesi.
kendimizi kandırmayalım üstat. 2 saat evvel mo'nun gidişinde halil geliyor diye teselli ediyorduk kendimizi. irfan can dan sonra en buyuk kayıp olur bizim adımıza.Akbaba hariç fbye çalım attığımız tek isim yok onlar almıştır kesin halil arkasından ah vah edilecek adam değil bence gedson gelsin buluruz bir forvet
Topçu dedikAkbaba?
Uçtuğu kesinmi? Sosyal medya da foto felan göredimAdam zaten öğlen uçtu.
çok enteresan bir süreç olacak gözüken.Valla alabileceklerine inanmıyorum keşke gelse lukaku gibi herif fizik bakımından ama halili kaptırınca mostafa yı göndermeme kararı almışlar sanırım herif hala bilet almamış ahaha kriz yönetimini beceremeyen kulüpten son gün transferi beklemiyorum şahsen
Fazla maaş verirlerse çekilmene de gerek yok.Halili fb alırsa biz cekilmisiz demektir.
Havaalanından fotoğrafları düştü öğlen 2-3 gibi.Uçtuğu kesinmi? Sosyal medya da foto felan göredim
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi