Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Momoyu satmaktan vazgeçmişler halil olmayınca

ahahahhahahahajs
Ffp li dönemde olsak belmasa nasıl küfürler edilirdi acaba şu an düşünmek istemiyorum

Akbaba hariç fbye çalım attığımız tek isim yok onlar almıştır kesin halil arkasından ah vah edilecek adam değil bence gedson gelsin buluruz bir forvet
kendimizi kandırmayalım üstat. 2 saat evvel mo'nun gidişinde halil geliyor diye teselli ediyorduk kendimizi. irfan can dan sonra en buyuk kayıp olur bizim adımıza.

ha ben oyuncu satışı yapmadan alabileceklerine ihtimal vermiyorum hala

Bu kadar yaygara başımı ağırttı,üstüne se iznim bitti ve işe başladım. Şeklini görmek istemediğim ve irite olduğum bi kaç tipitip. İyi bir gün değil.

hocanın oyuncu isimlerini bukadar zikretmesi tamamen aleyhimize

hem muhammedi gider hemde halil olmazsa hertürlü zararlı cıkarız

Valla alabileceklerine inanmıyorum keşke gelse lukaku gibi herif fizik bakımından ama halili kaptırınca mostafa yı göndermeme kararı almışlar sanırım herif hala bilet almamış ahaha kriz yönetimini beceremeyen kulüpten son gün transferi beklemiyorum şahsen
çok enteresan bir süreç olacak gözüken.

Tüm federasyonun ıvırın zıvırın bize savaş açtığı yetmezmiş gibi bir de biz kendi kendimize savaş açıyoruz.
Yangınc ı biri değilim ama bu Muhammed olayı beni yangıncı yaptı. Çıkıp cil açıklama yapılması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt