Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bir de Cagne gidecem diye tutturursa Falcao ile kaldık başbaşa.

- Halil denge değiştirecek oyuncu değil. Bize gelseydi iyi olurdu. Gelmezse karalar bağlamam.
- MM ilk transfer ettiğimiz de Fransa'ya gitmek istiyor, gönülsüz geldi muhabbetleri vardı. Belki o bilgiler gerçekti. Bir umut asıldı. Sonra tekrar Fransa aşkı depreşmiş olabilir.
- Bunların hepsinin ötesinde bizim için Gedson en önemli hamle. Buna konsantre olalım.

İşin gerçeğini bilmeden yönetimi gömmeyelim.
Şu ana kadar hemen her hamlesi doğru ve yerinde olan yönetimin bu kadar hatalı işler yapacağına inanmak istemiyorum.
Şu ana kadar resmi açıklamaların öncesinde neredeyse hiç bilgi sızmadığını düşünürsek resmi açıklamalar gelmeden fazla gaza gelmemekte fayda var.....

kendini kandırmayalım üstat. 2 saat evvel mo'nun gidişinde halil geliyor diye teselli ediyorduk kendimizi. irfan can dan sonra en buyuk kayıp olur bizim adımıza.

ha ben oyuncu satışı yapmadan alabileceklerine ihtimal vermiyorum hala
Halil'i alırlarsa en rahat olacak takım fb yabancı sınırında.

Belki Halil'i alamamamiz cok onemli birsey kazandiracak bize. Seyirciyle bulusan MM cosacak ve eski gunlerine donecek. Yangini kesip biraz gelismeleri sukunet icerisinde takip edelim derim.

Halil'e bir tek yabancı sınırından dolayı fitim, haricinde zerre umrumda değil kimin aldığı.

mohammed gitmedi halilde geldi ne değişecek.
Yangın yapacaksan bunların olmasını beklemeyeceksin.

herşeye aynı dejavu olmaz ki kardeşim.Son ana kadar bekle, rakibin gelsin elinden alsin.

Mensah, Muriqi, Mert Hakan, İrfan ve aklıma gelmeyen niceleri.

Bir futbolcunun ederi bellidir.Paran varsa alırsın yoksa alternatife gecersin.Nedir abi bu her sene çingene pazarlığı.Neden son ana bırakıyoruz neden.
Ya kulübünde kalıyor, ya rakip alıyor biz mal gibi Ocak-Haziran bekliyoruz.

velhasıl yöneticilerin sureti değişiyor ama fitratlari hep aynı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt