- 12 Ocak 2013
- 50.762
- 60.100
- 4.323
Ulan bir de Cagne gidecem diye tutturursa Falcao ile kaldık başbaşa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne oluyor la ?
yabancı sınırı nedeniyle altın değerinde şuan.Halil Dervişoğlu o kadar ahım şahım topçu değil yapmayın yav.
İsimler önemli değil istediğimiz birini bu kadar alenen gündemde tutmamaları lazım onlar yüzünden niye taraftar ezilsin.Halil Dervişoğlu o kadar ahım şahım topçu değil yapmayın yav.
Halil'i alırlarsa en rahat olacak takım fb yabancı sınırında.kendini kandırmayalım üstat. 2 saat evvel mo'nun gidişinde halil geliyor diye teselli ediyorduk kendimizi. irfan can dan sonra en buyuk kayıp olur bizim adımıza.
ha ben oyuncu satışı yapmadan alabileceklerine ihtimal vermiyorum hala
Ne abarttilar zaten anlamadim.Kuşlar içeri girdi anlaşilan.Mm yide oynatmiyordu hoca oynatmayacaktida gidince niye yangin oluyor adam oynamadigi takimda kalmak istemez.Halil Dervişoğlu o kadar ahım şahım topçu değil yapmayın yav.
Onda bile gerekli sert tepkiyi veremediler.Hala kibar kibar usluplar.Yok mu Rize baskanı falan Rezan bey şov yapsın.
Gidince mi çözüldü?Abartip durmayin ya ne bu yangin.Takim zaten kötü mm durunca mi hersey cözülecekti.
O da gaza gelip gidiyormuş bir de.Ulan bir de Cagne gidecem diye tutturursa Falcao ile kaldık başbaşa.