Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7sine ne kadar hareket beklemiyorum. Son gün oraya buraya salça olup götümüze bir güzel kazık sokarız. Yok maaş politikasıymış falan geçin bunları.
Maaş politikasını düşünen adamlar babele maaşının bir kısmını verip ondan daha çok yarar verecek oyuncuyu alır getirirdi belki yine babele verdiğin maaş kadar harcardık ama en azından oyuna girince topu durdurup ceza sahasına bakarak geriye musleraya dönen oyuncun olmazdı.
Babel denen herif takımdaki tek umutsuz vaka. Akbabadan bile umudum var ama bundan yok. Çünkü birinin psikolojik desteğe ihtiyacı varken diğerinin direkt beyin cerrahına ihtiyacı var.

Dün yangın yapanlar bir transferle burayı şenlik alanına çevirecekler.

Bu yangını doğru bulmuyorum.
Transfer yetişseydi iyi olurdu ama yetişmedi diye havlu atmadık.

Son maçta bir hata yaptı diye Taylan gömülüyor.
Bu Taylan'ın 6 oynadığı takım en az gol yiyen takım dı....
Daha bu takıma aytac gelecek.Hocam bırakın bu ıslerı takımda barız orta saha eksıklıgı var Taylan ve Berkan benzer tarz oyuncular orta sahaya hava katacak oyuncu eksıklıgı barız var.

Bence taraftar olarak fazla kasmayalım. İllaki birileri alınır orta sahaya ancak senelerdir yapılan liyakatsizlikler ve başıbozukluk devam ediyor ve son maçta nasıl puan kaybettiğimiz ortada ve bu hoca başımızda olduğu sürece bu bitmeyecek. Geçen sene elimizdeki şampiyonluğu hediye ederek rakipleri palazlandırdık ve saçma düzen başımızdaki hoca devam ettiği için kimse umutlanmasın.

Savaş Çorlu: "Galatasaray için Gedson transferi kapanmadı son güne kadar temaslar sürecek. Galatasaray'ın 7 Eylül'e kadar iki transfer yapacağını düşünüyorum."

Dün yangın yapanlar bir transferle burayı şenlik alanına çevirecekler.

Bu yangını doğru bulmuyorum.
Transfer yetişseydi iyi olurdu ama yetişmedi diye havlu atmadık.

Son maçta bir hata yaptı diye Taylan gömülüyor.
Bu Taylan'ın 6 oynadığı takım en az gol yiyen takım dı....
Taylan sayesinde mi bu kadar az gol yedik yani?
Peki ya bala rakiplerin kaçırdıkları.

[Matteo Moretto] Pjanic has taken a 60% salary reduction and his new wages are 3.2 million euros net per year. Besiktas are paying 2.75 million euros net for the period of his loan. Even if Pjanic comes back to Barcelona, he will continue to earn 3.2 million net.

Savaş Çorlu: "Galatasaray için Gedson transferi kapanmadı son güne kadar temaslar sürecek. Galatasaray'ın 7 Eylül'e kadar iki transfer yapacağını düşünüyorum."
herewego.webp

İki tane hem sert hem lider hemde topu ayağından rahat çıkarıp oyun kuracak adama ihtiyacımiz var .
Sol bek yedek yok .
Yedek kaleci yok .
Forvet oyuncun senden Fransa'ya kaçmış diger forvetine hiç güven duyulmiyor Halil forvet mi oynayacak tartışılır
Defansında luyindama var adam sahada canlı bomba gibi geziyor marcao 6 maç cezali
Sol bekin yeni geldi defansı yok kadar denecek kadar az hücuma cikarken çok top kaybı yapıyor .
Topla çıkarken sürekli top kaybedip gol yiyorsun ve çözüm bulamıyorsun .
Kalecin yandan gelen hiçbir topa çıkmıyor degajda topu sürekli taca atıyor oyunu hizli başlatmiyor.
Babel emre akbaba yedlin arda fatih kadronda boşa yer kaplıyor .
Omar in bir gözü görmüyor.
Boey çok iyi morutan iyi gözüktü Nelson iyi feguli ile cagne geçen seneye göre iyi başladı kerem formda Berkan tempolu şuan iyi gözükenler bunlar .

[Matteo Moretto] Pjanic has taken a 60% salary reduction and his new wages are 3.2 million euros net per year. Besiktas are paying 2.75 million euros net for the period of his loan. Even if Pjanic comes back to Barcelona, he will continue to earn 3.2 million net.

babel parası

Şunu bizim takım olsa 4 milyonunu Galatasaray kalanını Barcelona ödüyor olurdu. Bize gelince kalkıyor hep.
O yüzden böyle transferler istemiyorum. Haziranın başında gidip scout transferlerini yapıp kafan rahat bir şekilde sezona başlayacaksın sonra eksik bölgelere Max 27 yaş oyuncu bakacaksın yıldız statüsünde görünmeyen

Böyle denildiyse kapttik transferi. Insallah os icin dogrusu yaptik

Dün UEFA Listesine kavuşturmak için , çoğu Takım, Menajer fırsatçılık peşine düşmüştür. Rakiplerimiz yetiştirmek için de son kozlarını dün oynadı. Ayın 8’ine kadar eğer sağlam fırsat düşerse, rakiplerimizin eli kolu limit yüzünden bağlı olur. Yüzde yüz eminimki Pjanic bize de önerildi, ama birincisi o rolde Cicaldau var bizde, ikincisi bizim bu senelik çizdiğimiz transfer politikasına uymuyor.

Parayı basarsan , nerdeyse herkesi alırsın, Adana bile alıyor yani. FT haftalardır üstüne basa basa 1-8 eylül arasını işaret etti. Eminim bizimkiler de bizi mutlu edecek transferleri gerçekleştirecektir. Avrupa Grup aşamasına yetişmediği için bir burukluk var elbette. Ama ben gelecek günler için baya pozitifim.

(y)

Avrupa icin yeni transferlerimiz Ogulcan ve Marcao oldu ha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt