Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aytaç-Ayhan Akman, Gustavo-Berkan aynı seviye diyorsun yani.. :)
ayhan iyi bir oyuncuydu oyun görüşü iyiydi bok atmamak lazım evet çok koşamıyordu yaşı itibariyle
oyuncuları aynı demek doğru olmaz hakkaniyetli davranmaya çalışıyorum bir anlamda kendi dönemi ve oynadığı takım içindeki performansa göre değerlendirmek lazım ayrıca başka takımda oynasalar performansları arta da bilir azala da bilir.

Kemik kadroyu oluşturalım da Avrupa çok mühim değil artık es kaza bi süpriz olursa olur ama lig için kemik bi kadro lazım net

babel
Emre akbaba
Yedlin
Omar
Fatih Öztürk

bunları gönderip yerlerine

İrfancan
Yedek sağ bek
6 Numara
8 numara

bu transferleri yapıp kapatmalıyız

EL'de üçüncü olan Konferans Ligi ikincileriyle oynayacak. Bence esas hedefimiz bu. Konferans Ligi'nde son 16'ya kalındıktan sonra kullanılır 2-8 Eylül arası transferler..

millet avrupa deyip deyip duruyor herhalde lig garanti.. neyin avrupası önce sen bir ligi domine et hele.. gruptan çıkarsan ne ala.. ligde geri düşersen ne olacak tüm sezon ve ötesi.. takımda derinlik yok.. bir falcao gitti! bu da büyük iş tabi de.. gelen oyuncular genç ve potansiyelli de olsa geldikleri yerler belli kariyerleri belli.. kobenhavn, croiva, alanya, fscb, keçiörengücü, rennes, palace, kasımpaşa, göztepe, brentford, zamalek, rize, sivas, newcastle, 24 erzincan falan.. bu şekilde büyük başarılar elde edilebiliyorsa helal olsun.. ama biz önce lige odaklanmalıyız bu sene. 2-3 sağlam transfer lazım. kaleci olmasa da olur. ileri uç mo kafa gidik, diagne dengesiz, halil.. bir sürü maç var. bu kadar koşarsa berkan, taylan bir yerden atar rotasyon gerekecek.. daha sol bek sağ bek saymıyorum. boey nerede oynadığı belli değil şuursuzca her yerde şu an ama bu şekilde olmaz.
Abi övdün mü sövdün mü anlayamadım çok karışık mesaj olmuş

Gedson alınırsa dünkü kabusu unutabilirim

Yeni transferimiz

Screenshot_20210903-105731_Opera.webp

Gerek olursa Alparslanın da 6 numara rotasyonunda kullanılacağını düşünüyorum

millet avrupa deyip deyip duruyor herhalde lig garanti.. neyin avrupası önce sen bir ligi domine et hele.. gruptan çıkarsan ne ala.. ligde geri düşersen ne olacak tüm sezon ve ötesi.. takımda derinlik yok.. bir falcao gitti! bu da büyük iş tabi de.. gelen oyuncular genç ve potansiyelli de olsa geldikleri yerler belli kariyerleri belli.. kobenhavn, croiva, alanya, fscb, keçiörengücü, rennes, palace, kasımpaşa, göztepe, brentford, zamalek, rize, sivas, newcastle, 24 erzincan falan.. bu şekilde büyük başarılar elde edilebiliyorsa helal olsun.. ama biz önce lige odaklanmalıyız bu sene. 2-3 sağlam transfer lazım. kaleci olmasa da olur. ileri uç mo kafa gidik, diagne dengesiz, halil.. bir sürü maç var. bu kadar koşarsa berkan, taylan bir yerden atar rotasyon gerekecek.. daha sol bek sağ bek saymıyorum. boey nerede oynadığı belli değil şuursuzca her yerde şu an ama bu şekilde olmaz.
Bence bu transfer meselesini bu kadar abartmaya gerek yok. Oynadigimiz lig premier ligi degil. Gecen sezon 1 gol averajla sampiyonlugu kaybettik. Her türlü yine sampiyonlugu kovalariz, bence hocanin futbolunu begenmesemde yinede F.T. faktörü var.

NESTOR FERNANDO MUSLERA
MARCOS DO NASCIMENTO TEIXEIRA
VICTOR ENOK NELLSON
CHRISTIAN NEKADIO LUYINDAMA
SACHA BOEY
DEANDRE ROSELLE YEDLIN
PATRICK JOHN MINGUEL VAN AANHOLT
ALEXANDRU CICALDAU
OLIMPIU VASILE MORUTAN

RYAN GUNO BABEL
SOFIANE FEGHOULI
MBAYE DIAGNE
MOSTAFA MOHAMED AHMED ABDALLA

ALPASLAN ÖZTÜRK
TAYLAN ANTALYALI
EMRE KILINÇ
AYTAÇ KARA
ARDA TURAN
EMRE AKBABA
ÖMER BAYRAM

BARIŞ ALPER YILMAZ
MUHAMMED KEREM AKTÜRKOĞLU
YUNUS AKGÜN
OĞULCAN ÇAĞLAYAN
HALİL DERVİŞOĞLU
İSMAİL ÇİPE
FATİH ÖZTÜRK

Son duruma göre, 13 yabancı 14 yerli oyuncumuz oldu. Yabancılardan Babel, Yedlin ve yerlilerden, yedek kalecilerimiz, Ömer Bayram ve Emre Akbaba dışında aşırı çöp oyuncumuz yok bence.

8 eylüle kadar beklentim:

Yerli kaleci (Akbaba ve Ömer ile takas olursa tadından yenmez)
Scout sol bek (Boey tipinde)
Gedson (Olacak, olacak)
Elneny (Ya da benzeri net bir 6 numara)

Babel'in gönderilmesi.

Abi övdün mü sövdün mü anlayamadım çok karışık mesaj olmuş
planlamada iyi şeyler var ama hala ince çizgideyiz bence. biraz daha sert bir takım olsak morutan, halil, mo daha iyi iş çıkaracaklar.. bütün takımı eşşek gibi koşturursan adamların da verimi düşecek. arkaları sağlam olması lazım.

Geçen sene ismi geçen Colibaly gibi bir transfer yapmalılardı en kötü ya Avrupa listesine yazmak için

Böyle bir hata nasıl yapıldı hala aklım almıyor

İnşallah o bölgeye garanti birini (Gedson,Elneny vs) gibi düşünüyorlardır da ondan son güne kadar bekliyorlardır diye umut ediyorum artık

Avrupayı geçtim zaten ama ligde bile çok zorlanacağız bu orta saha ile

Bence bu transfer meselesini bu kadar abartmaya gerek yok. Oynadigimiz lig premier ligi degil. Gecen sezon 1 gol averajla sampiyonlugu kaybettik. Her türlü yine sampiyonlugu kovalariz, bence hocanin futbolunu begenmesemde yinede F.T. faktörü var.
bütün lig için geçen seneki şartlar mi geçerli şu an ya da biz aynı takım mıyız?... DURUMSALLIK...

Madem al için kaçırdık dönemi sol kanada Garry tarzı bir sol açık da bulursak çok iyi olur.

Saçma bakış açısı. Geçen sene şampiyonluğu kaybettiren orta saha ile devam ediyorsun. Rakiplerin geçen sene 1-2 topçunun eline bakıyordu bu sene kadroyu sağlamlaştırdılar. Hiç kendinizi kandırmayın. Orta sahaya en az 2 transfer şart

btw ne olursa olsun ama fb bu sene de champ olmasın. bjk 1 senelik takım kurdu, fb son bir kaç transferini nasıl olduysa satılabilir oyunculardan yaptı. görebildikleri kadar dibi görsünler inch.

NESTOR FERNANDO MUSLERA
MARCOS DO NASCIMENTO TEIXEIRA
VICTOR ENOK NELLSON
CHRISTIAN NEKADIO LUYINDAMA
SACHA BOEY
DEANDRE ROSELLE YEDLIN
PATRICK JOHN MINGUEL VAN AANHOLT
ALEXANDRU CICALDAU
OLIMPIU VASILE MORUTAN

RYAN GUNO BABEL
SOFIANE FEGHOULI
MBAYE DIAGNE
MOSTAFA MOHAMED AHMED ABDALLA

ALPASLAN ÖZTÜRK
TAYLAN ANTALYALI
EMRE KILINÇ
AYTAÇ KARA
ARDA TURAN
EMRE AKBABA
ÖMER BAYRAM

BARIŞ ALPER YILMAZ
MUHAMMED KEREM AKTÜRKOĞLU
YUNUS AKGÜN
OĞULCAN ÇAĞLAYAN
HALİL DERVİŞOĞLU
İSMAİL ÇİPE
FATİH ÖZTÜRK

Son duruma göre, 13 yabancı 14 yerli oyuncumuz oldu. Yabancılardan Babel, Yedlin ve yerlilerden, yedek kalecilerimiz, Ömer Bayram ve Emre Akbaba dışında aşırı çöp oyuncumuz yok bence.

8 eylüle kadar beklentim:

Yerli kaleci (Akbaba ve Ömer ile takas olursa tadından yenmez)
Scout sol bek (Boey tipinde)
Gedson (Olacak, olacak)
Elneny (Ya da benzeri net bir 6 numara)

Babel'in gönderilmesi.

ben ömeri 21 kişilik kadroda çok kötü alternatif olarak görmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt