- 8 Temmuz 2015
- 35.892
- 70.759
- 3.893
Muslerayla takas edelimGöztepe, kaleci İrfan Can Eğribayat için 4 milyon euro istedi. Galatasaray bu transferden şimdilik vazgeçti. (Sabah)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslerayla takas edelimGöztepe, kaleci İrfan Can Eğribayat için 4 milyon euro istedi. Galatasaray bu transferden şimdilik vazgeçti. (Sabah)
Barış Ayhan Sarp mı Berkan Aytaç Taylan mı ?
Cünkü bizi halen avrupanin iyilerinden görmelerinden dolayi, parali felan. Bjk yi kim taniyo allah askina.Şunu bizim takım olsa 4 milyonunu Galatasaray kalanını Barcelona ödüyor olurdu. Bize gelince kalkıyor hep.
O yüzden böyle transferler istemiyorum. Haziranın başında gidip scout transferlerini yapıp kafan rahat bir şekilde sezona başlayacaksın sonra eksik bölgelere Max 27 yaş oyuncu bakacaksın yıldız statüsünde görünmeyen
Bedava mert günoku niye almadınız derler adama
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
barış 4Barış Ayhan Sarp mı Berkan Aytaç Taylan mı ?
evet fransaya bakalımBoey modeli düşük maaş genç dinamik bir ortasaha transferi tüm camiadaki atmosferi pozitife çevirir.
Sert ve ciğersiz bir ortasaha transferi takıma direkt güven havası kazandırır.
Bu sene yabancı kuralı belli. İlla ki bir yerlerde yerli oynatacağız. Dervişoğlu'nu garanti oynar olarak düşünmüyorum. Taylan ve Berkan'ı takımın zayıf halkaları olarak görsem de diğer takımların yerlilerinden daha iyi oldukları da bir gerçek. Bence yapabileceğimiz tek hamle Marcao'yu gönderip alabileceğimiz Ozan Kabak transferi olurdu. Onu da bu bütçeyle yapmak mümkün değil.Dün yangın yapanlar bir transferle burayı şenlik alanına çevirecekler.
Bu yangını doğru bulmuyorum.
Transfer yetişseydi iyi olurdu ama yetişmedi diye havlu atmadık.
Son maçta bir hata yaptı diye Taylan gömülüyor.
Bu Taylan'ın 6 oynadığı takım en az gol yiyen takım dı....
Hipnoz mu ettiler adamı ne yaptılar. Böyle saçma bir şeye nasıl ikna olmuş merak ediyorum.[Matteo Moretto] Pjanic has taken a 60% salary reduction and his new wages are 3.2 million euros net per year. Besiktas are paying 2.75 million euros net for the period of his loan. Even if Pjanic comes back to Barcelona, he will continue to earn 3.2 million net.
Aytaç-Ayhan Akman, Gustavo-Berkan aynı seviye diyorsun yani..barış 4
ayhan 6
sarp 5
berkan 7
aytaç 6
taylan 6.5 ( geçen sene iyi olduğu dönem 7.5'tu )
gedson referans olarak 8 derim
atiba referans olarak 8
gustavo referans olarak 7
sangare 8.5-9
tabii salamasyon bu rakamlar kötü bir performansta bu rakamlar daha da düşer berkn ve taylan için.
Konu o degil ki. Bu saatten sonra kendisini göstermek isteyen bir oyuncu Süper Ligden üstün bir ligde oynuyorsa neden ligi birakip Süper lige gelsin ki? Bir ihtimal belki takiminda yeterince süre almadigi için olabilir. Süper Lig Avrupa podyumu filan degil ne güzel Avrupa Ligi Kozu vardi elinde mesela.Bencede. Iyi oyuncular sadece lig icin gelmez