Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Mohammed, Gedson, Halil derken hala 6 numaramız eksik.

Halil'i MM'den değerli gördüğümü bilen bilir ama MM'den vazgeçilmesi beni de üzdü.

Diagne gibi mental sorunlu adamları hiç istemiyorum.

Halil gelse de buruk olacak.

Orta saha durumu zaten buruk.
söylendiği gibi 8.5 civarı para gelecekse bence çok kötü bir satış olmaz
bazı özellikleri zayıf mustafa'nın. biz onları geliştirebilir miyiz emin değilim
bizde kalması halinde sürekli oynasa bile ters yönde gidebilirdi kariyeri

Bazı şeyler istatistikte bitiyor malesef.. Skorer orta sahamız yok. Takım oyununa katkı verip skor üretebilecek tek forvetimizi verdik. Mutlaka haklı sebepleri vardır kimse ayağına böyle sıkmaz ki bu yönetimden de beklemem böyle bişey. Şampiyon olmak için belirli bir gol barajını geçmemiz gerek. Diagne ile bunu yaparız. Skorer orta saha ve kanatlarımız olsaydı Halil'le daha iyi yapardık ama yok.
keremi beğenmesem de skorer, cicaldau fazlasıyla skorer sürekli pozisyona giriyor. 30 küsür maça çıksa eminim 10-15 arası atacaktır.

bu böyle değerlendirilmemeli ayrıca takım kurgusu oturdu mu gol bir şekilde gelir melo selçuk toplam 25 attı bizde. eşşek larin sol kanatta neredeyse 20 attı

morutanın başkanı kaşar gibi sürekli konuştu konuştu iş bizim istediğimiz noktada bitti.

diğeri de türk takımı topçusu yani bizden çıkmasa ordan çıkıyor haber, ayrıca hoca berkanla ilgili ne zaman konuşmuştu hatırlamadım

Yahu isteyen istediğini söylesin. İsteyen istediği haberi de yapsın. Dünyada hangi takımın teknik direktörü veya başkanı çıkıp şu şu oyuncuları istiyoruz diyor. Geçen dönem de hoca çıktı direk listeyi verdi işte. Her şeye bir bahane. Yok zaten bizim eski oyuncumuzmuş yok haberlerde adı geçiyormuş. Saçma sapan işler. Etrafta aç kurt gibi bekliyorlar ilgilendiğimiz oyuncuarın fiyatını yükseltmek için işte.

mostafadan kar edemeyecegiz galiba ama gitmesine uzuldum desem yalan olur. hic ısınamamıstım o herife.

1630433293317.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt