Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gidiyo mu rengimHalil,berkan,kerem 3 yerli olacak
Diagnenin geçmişte bizde yedek bekleyeceği halde kaldığı oldumu
Mitroyla geldiğinde as santrafordu,falcao as alınınca brugge a gitti,mohamed as alınınca wba a gitti yanlış hatırlamıyosam
söylendiği gibi 8.5 civarı para gelecekse bence çok kötü bir satış olmazHalil'i MM'den değerli gördüğümü bilen bilir ama MM'den vazgeçilmesi beni de üzdü.
Diagne gibi mental sorunlu adamları hiç istemiyorum.
Halil gelse de buruk olacak.
Orta saha durumu zaten buruk.
Dike haberleri kesildi mi?
gedson olmazsa, ndombele kira bombasini patlatirmiyizHalil'i MM'den değerli gördüğümü bilen bilir ama MM'den vazgeçilmesi beni de üzdü.
Diagne gibi mental sorunlu adamları hiç istemiyorum.
Halil gelse de buruk olacak.
Orta saha durumu zaten buruk.
diagne giderse anca olur sanirimDike haberleri kesildi mi?
Gitmiyo galiba rdaşGidiyo mu rengim
keremi beğenmesem de skorer, cicaldau fazlasıyla skorer sürekli pozisyona giriyor. 30 küsür maça çıksa eminim 10-15 arası atacaktır.Bazı şeyler istatistikte bitiyor malesef.. Skorer orta sahamız yok. Takım oyununa katkı verip skor üretebilecek tek forvetimizi verdik. Mutlaka haklı sebepleri vardır kimse ayağına böyle sıkmaz ki bu yönetimden de beklemem böyle bişey. Şampiyon olmak için belirli bir gol barajını geçmemiz gerek. Diagne ile bunu yaparız. Skorer orta saha ve kanatlarımız olsaydı Halil'le daha iyi yapardık ama yok.
burdan iptal olursa mental olarak toparlanamaz.İnşallah çözülmez..
morutanın başkanı kaşar gibi sürekli konuştu konuştu iş bizim istediğimiz noktada bitti.
diğeri de türk takımı topçusu yani bizden çıkmasa ordan çıkıyor haber, ayrıca hoca berkanla ilgili ne zaman konuşmuştu hatırlamadım
Sanki yonetici duyum veriyorsan ver vermiyorsan kendine sakli.Birsey bilse bile habire akil veriyor. Takip etmemek icin yeterli sebep