- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
Sabah zaten son zamanların en berbat haberini aldım, yasaklı kaynak/küfür/kavga/hakaret vb gönderi sahiplerini @Administrator'den aldığım yetkiyle ağır mıhlarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halil'i 2019dan beri bilen tanıyan birisiyim, neler yapabileceğini biliyorum. Mental yük altına gireceğini sanmam, çok iyi işler yapabilir bizde, başka takımda böyle konuşmazdım. Daha önemlisi Y sınırı olduğundan ve potansiyelinden dolayı da fark olacaktır, Keremle de iyi anlaşması cabası.Halil bi kaç gol kaçırıp kötü oynarsa mentali felan kalmaz onun.mustafaya taraftar destek çıktı ve yanlış transfer yüzünden şuan tüm yük gariban halilin üstünde.halil için üzgünüm umarım tahmih ettiğim şeyi yaşamaz.çünkü günahı yok.suç hocada.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Melih PekerNiyet ettim Allah rizasi icin yeni nobette ceza almamaya Kurekler murekler cartlar curtlar Doktorlar benimle muhattap olmasin .
1 milyon euro maaşı var diyodu itoğluitler bırakamamış heralde onupuhaha perotti kalmış
Sana cok buyuk kufurler ederdimde Babam ile ayni ismi tasiyorsun
puhaha perotti kalmış
Açıktan koyuya doğru sıralamış. Ondan ortada bizim oğlanBize nispet yapar gibi fotoda bile orta planda gedsonu veriyor allahın belaları
Ekli dosyayı görüntüle 137105
Halil iyi ama yinede bi santrafor iyi olur.Halil'i 2019dan beri bilen tanıyan birisiyim, neler yapabileceğini biliyorum. Mental yük altına gireceğini sanmam, çok iyi işler yapabilir bizde, başka takımda böyle konuşmazdım. Daha önemlisi Y sınırı olduğundan ve potansiyelinden dolayı da fark olacaktır, Keremle de iyi anlaşması cabası.
MM konusunda hocanın gitmesini istediğini de düşünmüyorum ben.
ne alaka git bak mesajlarıma hocayı eleştirdiğim bi ton mesaj var 10 dk önce halil konusuna bunu yazdım mesela
sizin derdiniz gs falan değil ki siz sadece hoca başarısız olsun istiyorsunuz ve aşırı belli oluyor olur olmadık saçma salak her şeyde hocayı eleştirenler.
ben de hocanın sabırsız davrandığını düşünüyorum muhammede karşı ama kendisinin de tamamen suçsuz olduğunu düşünmüyorum
kes dalgana bakHadi arkadaşım yürü işine.
rahat ol. gercek ismi degil.Sana cok buyuk kufurler ederdimde Babam ile ayni ismi tasiyorsun