Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah zaten son zamanların en berbat haberini aldım, yasaklı kaynak/küfür/kavga/hakaret vb gönderi sahiplerini @Administrator'den aldığım yetkiyle ağır mıhlarım

Halil bi kaç gol kaçırıp kötü oynarsa mentali felan kalmaz onun.mustafaya taraftar destek çıktı ve yanlış transfer yüzünden şuan tüm yük gariban halilin üstünde.halil için üzgünüm umarım tahmih ettiğim şeyi yaşamaz.çünkü günahı yok.suç hocada.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Halil'i 2019dan beri bilen tanıyan birisiyim, neler yapabileceğini biliyorum. Mental yük altına gireceğini sanmam, çok iyi işler yapabilir bizde, başka takımda böyle konuşmazdım. Daha önemlisi Y sınırı olduğundan ve potansiyelinden dolayı da fark olacaktır, Keremle de iyi anlaşması cabası.

MM konusunda hocanın gitmesini istediğini de düşünmüyorum ben.

Suarezin mesajının benzerini falço bize gelmeden donk muslera falan atmıştı

Olmuş bu iş ho

Halil'i 2019dan beri bilen tanıyan birisiyim, neler yapabileceğini biliyorum. Mental yük altına gireceğini sanmam, çok iyi işler yapabilir bizde, başka takımda böyle konuşmazdım. Daha önemlisi Y sınırı olduğundan ve potansiyelinden dolayı da fark olacaktır, Keremle de iyi anlaşması cabası.

MM konusunda hocanın gitmesini istediğini de düşünmüyorum ben.
Halil iyi ama yinede bi santrafor iyi olur.

halil bizi yabancı sınırında rahatlatır baya, gedson cicaldau berkan yapabiliriz orta sahayı taylana gerek kalmaz

ne alaka git bak mesajlarıma hocayı eleştirdiğim bi ton mesaj var 10 dk önce halil konusuna bunu yazdım mesela

sizin derdiniz gs falan değil ki siz sadece hoca başarısız olsun istiyorsunuz ve aşırı belli oluyor olur olmadık saçma salak her şeyde hocayı eleştirenler.

Hadi arkadaşım yürü işine.

ben de hocanın sabırsız davrandığını düşünüyorum muhammede karşı ama kendisinin de tamamen suçsuz olduğunu düşünmüyorum

Renktaş muhammed insandır,belki sakatlığının etkisi var şuan üzerinde ya da formsuzdur ,ya da kampta sakatlık yüzünden geride kaldı kondisyon olarak biraz geridedir.yani rüştünü ispat etmiş genç kaliteli bi oyuncuyu 20 gün içinde kapı önüne koydun ya da çocuğu niye tehdit ediyorsun bonservisiyle.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt