Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani geçen sene ligin finaline giderken yabancı sınırlaması olmamasına rağmen Kerem ve Halil ikilisiyle maça çıkıyorduk, hem de hücumun en kritik görevlerini üstleniyorlardı

Bu ikiliyi olur da yeniden bir araya gelirse izlemek benim adıma muazzam keyifli olacak. Halil tamam muazzam bir golcü olmayabilir ama diğer forvetlerimizin asla yapamayacağı kadar iyi top servisi yapabilir, Kasımpaşa maçında Diagne Morutan 'ın çalımından sonra duvar pası yaptığında topu doğrudan rakibe verdi Morutan orda araya giremese golümüz hiç olacaktı Halil bu işleri çok daha iyi yapar. Hatta abartıyorum geçen sene Morutan 'ın yaptığı işi Halil yapıyordu özellikle Kerem 'e yaptığı servisleri hatırlıyorum

Halil(21)
Kerem(22)-Cicaldau(24)-Morutan(22)

Olur da Halil transferi biterse çok değişik bir hücum hattı olur, statik 1 tane bile oyuncu yok, takım arkadaşlarının yükünü çekmesini gerektiren, ağır veya koşmayan 1 tane bile oyuncu yok bu STSL seviyesind büyük bir lüks değil mi ? Fatih Terim geçen sene bu günlerde Falcao,Arda,Feghoul,Belhanda ve Babel'in olduğu Hücum hattını izlettiriyordu bizde, ordan buraya gelmek büyük bir iş.

Şimdi asıl mesele bu dörtlünün arkasında Berkan & Taylan ikilisi mi oynayacak yoksa gerçekten Gedson veya benzeri bir orta saha transferi yapılacak mı ? Çok net söylüyorum Gedson gelir yanında Berkan veya Taylan formda olan kimse onu koyarak bir orta saha kurgularsak bence çok net şampiyonluk yolunda favori olabiliriz

IMG_9612.gif

***ft kamburudur Galatasarayın

Biz Mustafanin parasını odedik mi de satmaya kalkıyoruz? Ki satmaya kalkmak ne kadar saçma? Halil ve Diagne mi kurtaracak bizi?

Halil'e çok sevindim. Belki 15-20 gol atamayabilir fakat ileri bölgeye teknik katacağı yüzde yüz. Morutan, kerem ve cica ile uyum yakalarsa göbekten takım yarma işini harika yapacağız gibi duruyoruz. En can alıcı nokta ise YERLİ olması
Önde top tutacak bizim için çok iyi. 6 numarada iyi top kesecek adam geldi mi bu takımdan umutluyum

Bende mohammed gitsin istemezdim ama abartmış olmayayım Allahın izniyle halil gelirse bizim firminomuz olur

Halil'i MM'den değerli gördüğümü bilen bilir ama MM'den vazgeçilmesi beni de üzdü.

Diagne gibi mental sorunlu adamları hiç istemiyorum.

Halil gelse de buruk olacak.

Orta saha durumu zaten buruk.
Mohamed'in de mentali ciddi zayıf bence. Oraya aslında Halil+ mental ve alt yapı olarak daha sağlam Norveç- Danimarka- İsveç gibi liglerden bir forvet daha çekersek o zaman çok iyi olur bence. Bir de orta saha ile çok iyi bir transfer dönemi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt