- 6 Eylül 2014
- 94.252
- 65.023
- 4.608
Bir b.k bildiği yokŞuan asporda emre kaplan muhammed için 7 milyon euro ya anlaşıldı sağlık kontrolünden geçti diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir b.k bildiği yokŞuan asporda emre kaplan muhammed için 7 milyon euro ya anlaşıldı sağlık kontrolünden geçti diyor
HaaaeBadir Barı
kimlerdensin yeğenimBadir Barı
Tamam .Haklisin.renktaş sen uslanmaz mısın 3 ay ban alcaksınz bak sana abi tavsiyesi son ver bu ikili elektiriklere, ben merkezcilige
Önde top tutacak bizim için çok iyi. 6 numarada iyi top kesecek adam geldi mi bu takımdan umutluyumHalil'e çok sevindim. Belki 15-20 gol atamayabilir fakat ileri bölgeye teknik katacağı yüzde yüz. Morutan, kerem ve cica ile uyum yakalarsa göbekten takım yarma işini harika yapacağız gibi duruyoruz. En can alıcı nokta ise YERLİ olması
Bugün banlananlardan hangisisin renktaşBadir Barı
3 milyon avrordan 5 milyon avroya çıkar o zaman.+ eşantiyon versek birkaç adet Yedlin Akbaba falan kaça olur acaba
Leipzigin Sörlothda yaptığı gibi opsiyon bizde çünkü ,Bordeaux bizden almak zorundaBiz Mustafanin parasını odedik mi de satmaya kalkıyoruz? Ki satmaya kalkmak ne kadar saçma? Halil ve Diagne mi kurtaracak bizi?
Mohamed'in de mentali ciddi zayıf bence. Oraya aslında Halil+ mental ve alt yapı olarak daha sağlam Norveç- Danimarka- İsveç gibi liglerden bir forvet daha çekersek o zaman çok iyi olur bence. Bir de orta saha ile çok iyi bir transfer dönemi olur.Halil'i MM'den değerli gördüğümü bilen bilir ama MM'den vazgeçilmesi beni de üzdü.
Diagne gibi mental sorunlu adamları hiç istemiyorum.
Halil gelse de buruk olacak.
Orta saha durumu zaten buruk.
@Berke Karabacak bak nediyor